Nu bygger vi nytt i Lövgärdet, Göteborg

Vi bygger 46 nya hyreslägenheter med genomgående hög standard, samtliga med balkong och egen ingång.
Här i Lövgärdet bor du med Surtesjön, naturreservatet Vättlefjäll, skola och centrum inpå husknuten.

Unna dig lyxen av att flytta in i en nybyggd bostad där allt är nytt och alla bekvämligheter på plats.
Vi erbjuder förstahandskontrakt utan kö.

Nu har vi endast ett fåtal lägenheter kvar. Vilken lägenhet väljer du?

Film: Välkommen hem

Solfjädern Lövgärdet, Göteborg

Lägenheter fördelade på fem hus. Här finns allt för alla

Vaniljgatan 32-36, Lövgärdet

1 rum och kök, 28 kvm: 6 st
1,5 rum och kök, 40 kvm: 8 st
2 rum och kök, 54 kvm: 12 st
3 rum och kök, 71-74 kvm: 12 st
4 rum och kök, 88 kvm: 8 st

Planerad Inflyttning

15 september 2021

Månadshyra

5 833 kronor - 12 298 kronor (2021-2023 års hyresnivå)

PRISLISTA

IMD

Varje lägenhet förses med mätare för IMD, som står för individuell mätning och debitering av vatten. Fördelarna är många. Du ser hur mycket vatten du använder och kan påverka dina boendekostnader. Du betalar för det vatten som du har använt. Bra för både plånbok och miljön.

Bra att veta

  • I hyran ingår värme och digital-TV (grundutbud via Com Hem). Hushållsel med eget abonnemang tillkommer. Du debiteras för kall- och varmvatten beroende på hur mycket du förbrukar.
  • Cykelparkering och miljöhus i anslutande servicebyggnad.
  • Möjlighet att hyra parkering i anslutning till bostaden.
  • Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenheten, du väljer själv internetleverantör på victoriapark.itux.se.

ENDAST ETT FÅTAL KVAR - ANMÄL INTRESSE IDAG!

LEDIGA LÄGENHETER

VÅR UTHYRNINGSPOLICY

SOLFJÄDERN PÅ INSTAGRAM

Solfjädern i media, ett urval

Svt Väst>>, GP>>, SR>>

Planlösningar

1 rok (28 kvm)

1,5 rok (40 kvm)

2 rok (54 kvm)

2 rok (54 kvm)

3 rok (71 kvm)

3 rok (73 kvm)

3 rok (74 kvm)

4 rok (88 kvm)

Endast ett fåtal lägenheter kvar!

Intresset är riktigt stort för våra nya hyreslägenheter. Logga in och anmäl intresse på just den lägenhet du önskar. Vilken lägenhet väljer du?

Jag kontaktar dig om du blir aktuell för visning. Det är viktigt att du laddar upp intyg på ditt kontot för att bli aktuell för visning. Intygen behövs även vid kontraktsskrivning.

Lisa Wallström, Ansvarig uthyrare

Se vår uthyrningspolicy här >>

Film: Första spadtaget

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Området

Närhet till natur, service och nybyggt torg

I Lövgärdet bor du i grönt och lummigt område på ett riktigt bra läge med närhet till härlig natur, city och kommunikation. 
Här bor du med gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll. Förskola och skola finns i kvarteret.

Under våren har vi byggt om hela Lövgärdets torg från grunden och vi ser fram emot en invigning till hösten. Tanken är att det ska bli ett levande och tryggt torg för alla. Den intilliggande parken ska locka såväl äldre som yngre personer och erbjuda sittplatser, grönska, ledstänger, belysning och plats för lek. Lövgärdets Torg kommer att stå färdigt den 12 juli för allmänheten. Torget ligger ett stenkast bort från våra nyproducerade lägenheter. 

Bra kommunikationer med bussar och snabbspårvagn från Göteborg centrum till Angered centrum med 30 minuter respektive 20 minuters resväg. I Lövgärdet har du även nära till påfarterna E6 och E45 med cirka 20 minuters bilväg till centrala Göteborg.