Nyproduktion i Lövgärdet, Göteborg

Här i Lövgärdet har vi byggt 46 nya moderna hyreslägenheter.

Den 15 september 2021 var det dags för inflyttning.

Vi hoppas att alla nya hyresgäster kommer att trivas riktigt bra i sina nya hem och i Lövgärdet.

Film: Välkommen hem

Solfjädern Lövgärdet, Göteborg

Lägenheter fördelade på fem hus. Fullt uthyrt!

Vaniljgatan 32-36, Lövgärdet

1 rum och kök, 28 kvm: 6 st
1,5 rum och kök, 40 kvm: 8 st
2 rum och kök, 54 kvm: 12 st
3 rum och kök, 71-74 kvm: 12 st
4 rum och kök, 88 kvm: 8 st

Inflyttning

15 september 2021

Månadshyra

5 833 kronor - 12 298 kronor (2021-2023 års hyresnivå)

IMD

Varje lägenhet förses med mätare för IMD, som står för individuell mätning och debitering av vatten. Fördelarna är många. Du ser hur mycket vatten du använder och kan påverka dina boendekostnader. Du betalar för det vatten som du har använt. Bra för både plånbok och miljön.

Bra att veta

  • I hyran ingår värme och digital-TV (grundutbud via Com Hem). Hushållsel med eget abonnemang tillkommer. Du debiteras för kall- och varmvatten beroende på hur mycket du förbrukar.
  • Cykelparkering och miljöhus i anslutande servicebyggnad.
  • Möjlighet att hyra parkering i anslutning till bostaden.
  • Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenheten, du väljer själv internetleverantör på victoriapark.itux.se.

Planlösningar

1 rok (28 kvm)

1,5 rok (40 kvm)

2 rok (54 kvm)

2 rok (54 kvm)

3 rok (71 kvm)

3 rok (73 kvm)

3 rok (74 kvm)

4 rok (88 kvm)

Färdigställt och fullt uthyrt 

Intresset har varit mycket stort för våra nya lägenheter. Jag vill rikta ett stort tack till alla! Vi hoppas att alla nya hyresgäster kommer att trivas riktigt bra. 

Lisa Wallström, Ansvarig uthyrare

Film: Invigning av Lövgärdets torg

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Området

Närhet till natur, service och nybyggt torg

I Lövgärdet bor du i grönt och lummigt område på ett riktigt bra läge med närhet till härlig natur, city och kommunikation. 

Här bor du med gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll. Förskola och skola finns i kvarteret.

Nu är det nya Lövgärdets torg klart och lockar såväl äldre som yngre personer. Torget, som byggts om under våren, erbjuder sittplatser, grönska, ledstänger, belysning och plats för lek. 

Bra kommunikationer med bussar och snabbspårvagn från Göteborg centrum till Angered centrum med 30 minuter respektive 20 minuters resväg. I Lövgärdet har du även nära till påfarterna E6 och E45 med cirka 20 minuters bilväg till centrala Göteborg.