Nu bygger vi nytt i Lövgärdet, Göteborg

Vi bygger 46 nya hyreslägenheter med genomgående hög standard, samtliga med balkong och egen ingång. Här i Lövgärdet bor du på gångavstånd till Surtesjön och naturreservatet Vättlefjäll med närhet till skola och centrum.

Unna dig lyxen av att flytta in i en nybyggd bostad där allt är nytt och alla bekvämligheter på plats.

Anmäl dig till projektet för att ta del uppdateringar och nyheter som när uthyrningen startar.

Byggnation pågår för fullt och uthyrningen startar inom kort.

Solfjädern Lövgärdet, Göteborg

Lägenheter fördelade på fem hus. Här finns allt för alla

Vaniljgatan 32-36, Lövgärdet

1 rum och kök, 28 kvm: 6 st
1,5 rum och kök, 40 kvm: 8 st
2 rum och kök, 54 kvm: 12 st
3 rum och kök, 71-74 kvm: 12 st
4 rum och kök, 88 kvm: 8 st

Planerad Inflyttning

15 september 2021

Månadshyra

5 833 kronor - 12 298 kronor (2021-2023 års hyresnivå)

PRISLISTA

IMD

Varje lägenhet förses med mätare för IMD, som står för individuell mätning och debitering av vatten. Fördelarna är många. Du ser hur mycket vatten du använder och kan påverka dina boendekostnader. Du betalar för det vatten som du har använt. I hyran ingår en normalförbrukning och använder du mindre får du avdrag på hyran, använder du mer får du betala extra. Bra för både plånbok och miljön. Hushållsel med eget abonnemang tillkommer.

Bra att veta

  • I hyran ingår värme, digital-TV (grundutbud via Com Hem) och normalförbrukning av varm- och kallvatten. IMD är bra för plånbok och miljön! Hushållsel med eget abonnemang tillkommer.
  • Cykelparkering och miljöhus i anslutande servicebyggnad.
  • Möjlighet att hyra parkering i anslutning till bostaden.
  • Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenheten, du väljer själv internetleverantör på victoriapark.itux.se.
BEVAKA PROJEKTET

Logga in och anmäl intresse till Solfjädern i Lövgärdet, Göteborg. När du bevakar projektet får du via mejl uppdateringar och besked när uthyrningen startar!

Har du inte konto, välkommen att skapa konto här.

SOLFJÄDERN PÅ INSTAGRAM

Solfjädern i media, ett urval

Svt Väst>>, GP>>, SR>>

Planlösningar

1 rok (28 kvm)

1,5 rok (40 kvm)

2 rok (54 kvm)

2 rok (54 kvm)

3 rok (71 kvm)

3 rok (73 kvm)

3 rok (74 kvm)

4 rok (88 kvm)

Välkommen att kontakta mig

Kontakta mig om du vill veta mer om våra nya hyreslägenheterna. Vi hjälper till att matcha med dina önskemål.

Lisa Wallström, Ansvarig uthyrare

solfjadern@victoriapark.se

Film: Första spadtaget

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Området

Närhet till natur, service och kommunikation

I Lövgärdet bor du i grönt och lummigt område på ett riktigt bra läge med närhet till härlig natur, city och kommunikation. 
Här bor du med gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll. Förskola och skola finns i kvarteret. I området finns även ett centrum, Lövgärdet centrum, med affärer och restauranger. Solfjädern ligger i vårt bostadsområde med Lövgärdesskolan och natur som närmaste grannar.

Bra kommunikationer med bussar och snabbspårvagn från Göteborg centrum till Angered centrum med 30 minuter respektive 20 minuters resväg. I Lövgärdet har du även nära till påfarterna E6 och E45 med cirka 20 minuters bilväg till centrala Göteborg.