Nyproduktions lägenhet i Borås

BO nybyggt & Bekvämt i Borås

På Solvarvsgatan i Borås bygger vi ett nytt hus med 16 nya hyreslägenheter i varierande storlekar, fördelat på två våningar. Inflyttning 1 maj 2020. Det nya huset och lägenheterna blir ett attraktivt tillskott för bostadsområdet.

Lägenheterna blir ljusa och moderna med en genomgående hög standard. Välj mellan ljusa och välplanerade ettor på 28 kvm till treor på 73 kvm, med egen ingång samt balkong eller uteplats. Vilken väljer du?

Hög och modern standard med uteplats eller balkong

Unna dig lyxen av att flytta in i en nybyggd bostad i Borås där allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Genomgående hög standard och stilfulla materialval. Med egen ingång och uteplats eller balkong.

  • Ett integrerat Marbodalkök med rostfria köksmaskiner från Siemens och ekparkettgolv
  • Helkaklat badrum med egen tvättmaskin/ torktumlare, komfortvärme i golv
  • Egen ingång och förrådsutrymme i lägenheten
  • Öppen höghastighetsfiber indraget i lägenheten

Bo nära Borås stadskärna

På Hässleholmen bor du med närhet till stadens utbud, omgivande grönområden och nära till naturen. Goda kommunikationer till Borås stadskärna, ett nät av cykelbanor till stadens alla hörn och kortare gångavstånd till flertalet mataffärer i närområdet. Smidig påfart till R 40 för dig som pendlar till Göteborg eller Jönköping.

Boka visning

Vi bygger för fullt och den 1 maj 2020 är det inflyttning i våra 16 nya lägenheter på Solvarvsgatan 105 i Borås. Intresset är stort för våra nya 16 hyresrätter. Välkommen att boka visning på 010 209 73 90 eller boras@victoriapark.se.

Hyresrabatt första året

Erbjudandet gäller när du tecknar avtal för 2 rok på 54 kvm. Välkommen att kontakta oss för mer information på boras@victoriapark.se.

Byggvisningar

Onsdagen den 19 februari slog vi upp dörrarna till vår första visning av nyproduktionsprojektet. Tillsammans med entreprenör Derome besökte vi byggarbetsplatsen för att se hur huset ser ut inifrån och inte minst den höga standarden på våra nybyggda lägenheter. Då byggnationen pågår för fullt grupperades vi i mindre grupper och försågs med bygghjälmar.

Status: Uthyrning pågår

Fakta

Adress

Solvarvsgatan 105, Borås

Antal

16 hyreslägenheter

Inflyttning

1 Maj 2020

Månadshyra

5 738 kronor - 10 828 kronor

Prislista för samtliga lägenheter

Storlekar

  • 1 rok (28 kvm) 4 st
  • 2 rok (37-54 kvm) 10 st
  • 3 rok (73 kvm) 2 st

HYRESRABATT FÖRSTA ÅRET

Välj 2 rok på 54 kvm och få hyresrabatt första året. Välkommen att kontakta oss för mer information.