Steg för Steg

När du har skapat konto

Det är på ditt konto som du anmäler intresse på lediga lägenheter. Därefter kontaktar vi dig om du blir erbjuden en visning. Du kan anmäla intresse på flera objekt. Kontrollera att du har fyllt i alla uppgifter i din sökandeprofil, annars kan du inte göra intresseanmälningar. Du kan inte påverka din intresseanmälan genom att ringa eller maila oss.

Prenumerationsmejl med matchande lägenheter

Som sökande hos oss får du prenumeration på lediga lägenheter som matchar dina önskemål. Har du fått prenumerationsmejl ska du logga in på ditt konto och lägga aktuell lägenhet i din intressekorg.

Gå på visning

När vi gått igenom alla intresseanmälningar skickar vi ut en inbjudan till visning via e-post till ett urval av sökande. Tiden varierar från fall till fall, då vi gör en helhetsbedömning utifrån varje enskild uthyrning.  Vi sänder alltid erbjudande om visning via e-post, därför är det viktigt att du har angivit korrekt e-postadress.

Vem erbjuds lägenhet

För att bli erbjuden en lägenhet ska du uppfylla vår uthyrningspolicy. Victoria Park har inget kösystem då vi eftersträvar en blandad hyresgästsammansättning. Utifrån uppfyllda grundkrav gör vi ett urval som bygger på en helhetsbedömning. Vi ser gärna att du som redan är hyresgäst vill bo kvar hos oss. Därför kan du få förtur till lediga lägenheter, i första hand inom samma stad där du bor idag. 

Skriva kontrakt

När du har fått lägenhet hos oss är det dags att skriva kontrakt. Det är alltid du som bor i lägenheten som ska stå på kontraktet. Glöm inte att ta med dig legitimation. Hyresavtalet är ett juridiskt åtagande som innebär såväl ekonomiska som vårdnadspliktiga skyldigheter. Vid kontraktsskrivningen får du all nödvändig information om ditt nya boende.