Söker du ledig lägenhet?

Vi har ett brett utbud av bostäder i några av Sveriges mest attraktiva städer och regioner. Våra områden bjuder på en blandad bebyggelse. Ofta är bostadshusen byggda kring lummiga, gröna och bilfria innergårdar. Hos oss går det att hitta mindre kvadratsmarta lägenheter till större lägenheter och familjevänliga radhus, i både förstad och i centrumlägen.

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan istället en tydlig uthyrningspolicy. Vi ser varje uthyrning som starten på ett långt förhållande och med vår policy kan vi skapa en bra mix av äldre och yngre, studerande, förvärvsarbetande, barnfamiljer och pensionärer i våra områden.

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Så här söker du våra lägenheter

För att söka lägenhet hos oss måste du registrera dig och skapa ett konto på Mina Sidor. Med kontot kan du göra en prenumeration på lediga lägenheter som matchar dina önskemål. Det kostar inget att vara bostadssökande hos oss.
 

Våra lediga lägenheter

Du behöver inte vara registrerad som bostadssökande för att titta på vårt lediga utbud på din ort.

Så här fungerar det

Undrar du hur det fungerar att söka våra lägenheter? Här har vi samlat vanliga frågor och svar för dig som är bostadssökande.

Vägen till lägenhet

  1. Du registrerar dig som bostadssökande. Du behöver ett konto hos oss för att söka våra lägenheter. Det kostar inget att registrera ett konto. Kontrollera att du har fyllt i alla uppgifter i din sökandeprofil, annars kan du inte göra intresseanmälningar.
  2. Sök lediga lägenheter du är intresserad av. Du kan anmäla intresse på flera lägenheter. Uppfyller du grundkraven i vår uthyrningspolicy så kan du bli erbjuden visning. Du kan inte påverka din intresseanmälan genom att ringa eller maila oss.
  3. Ladda upp intyg. För att bli erbjuden visning av lägenhet, ska du ladda upp intyg som validerar att du uppfyller grundkraven.Det är inget krav att ladda upp sina intyg för att skapa konto, utan det är när du aktivt själv söker lägenhet som du behöver ladda upp dina intyg.
  4. Håll koll på din mejl. Vi skickar alltid erbjudande om visning via e-post till e-postadressen du registrerat hos oss. Det är därför viktigt att du angivit korrekt e-postadress och att du kontrollerar den regelbundet. Vill du inte missa om det läggs ut en lägenhet som varit perfekt för dig? Du kan göra en prenumeration på Mina Sidor så att du får e-postmeddelande när det finns lägenheter som passar dina önskemål.

Behöver du en parkeringsplats?

Vi har även parkeringsplatser du kan hyra. Här kan du se var vi har lediga platser just nu, och även anmäla intresse för en plats.

Letar du lokal?

I många av de hus vi förvaltar finns även lokaler i varierande storlekar och lägen, och i vissa fall med förråd och garage. Vilka behov har din verksamhet?