Vi är stolta samarbetspartner till Strömsnäs SportsCamp

För oss är det en självklarhet att vi stöttar det lokala föreningslivet för att skapa riktigt bra platser att leva på.

Vi är därför extra glada att vara med och stötta Strömsnäs SportsCamp som i år går av stapeln 22–26 juni i Strömsnäsbruk. 

Under veckan är det fotboll respektive gymnastik som är på agendan för de 120 barn som deltar på lägret. Det är även många gemensamma aktiviteter och givetvis bad under veckan. I år har Kämpinge GF hoppreps SM och EM vinnareN bjuds in för att visa vad de kan och lära alla hoppa hopprep.

- Jag tycker det är ett fantastiskt samarbete med Victoria Park, som gör att fler barn och ungdomar får möjlighet att prova på fotboll och gymnastik. Förra året var det 110 som deltog, och flera av dem var nybörjare. Det är årets roligaste vecka, säger Annette Larsen från Strömsnäsbruks GK.

Det är nionde året i rad som lägret anordnas och varje år lockar det fler deltagare. Strömsnäs SportsCamp är ett samarbete mellan Strömsnäsbruks IF och Strömsnäsbruks GK där alla barn i kommunen för möjlighet att spela fotboll eller gymnastik under en sommarlovsvecka. Projektet är ett ideellt projekt med ledare som är sommarlovsarbetare från Markaryds kommun.