Vad kostar en hemförsäkring?

En hemförsäkring gäller för mer än bara dina saker. Skulle du till exempel drabbas av en brand och förlora alla dina saker så kommer du behöva allt från tandborste till kläder och möbler, och inte minst en ersättningsbostad. Då kommer du genom din hemförsäkring få hjälp med det.

Har du ingen försäkring så får du stå för alla kostnader själv. Victoria Parks försäkringar gäller våra byggnader och omfattar inte det som är din egendom. I hemförsäkringen ingår även personligt skydd vid rättsliga tvister och skadeståndskrav, t ex om du anses ha orsakat en skada och krävs på ersättning.

Det är tråkigt att drabbas av en olycka, men det är ännu värre att drabbas av en olycka och sakna skydd i form av en hemförsäkring och behöva stå för alla kostnader i samband med det. Så frågan är vad det kan kosta att inte ha en hemförsäkring.

Vi uppmuntrar alla våra boende att ha en hemförsäkring! Därför har vi ett samarbete med ett försäkringsbolag som gör att våra hyresgäster kan teckna en förmånlig hemförsäkring till ett  bra pris. Läs mer om det här