Tillsammans med FC Rosengård erbjuder vi fotbollsskola i Malmö

För femte året i rad går startskottet för Victoria Park Fotbollsskola på Rosengårds IP i Malmö.

Victoria Park Fotbollsskola arrangeras tillsammans med FC Rosengård och är till för alla fotbollsintresserade barn mellan 7 och 14 år. Varje dag mellan kl. 10 och 15 bjuds på grundläggande fotbollsträning av FC Rosengårds erfarna ledare. Det blir både fotboll och lek. Fotbollsveckan börjar den 10 augusti och slutar den 13 augusti med en turnering och prisutdelning. 

Datum: 10–13 augusti
Tider: kl. 10-12 för 7–11 år och kl. 13-15 för 12–14 år
Plats: Rosengårds IP konstgräsplan. Ingen föranmälan krävs, kom ombytt och klädd för idrott

- Det är glädjande att vi för femte året i rad kan erbjuda denna aktivitet, som varje år lockar fler deltagare. Genom vårt samarbete med FC Rosengård kan vi erbjuda alla barn och ungdomar en riktigt rolig vecka i sommar, säger Arben Latifi, Områdeschef Herrgården på Victoria Park.

- Jag tycker det är ett fantastiskt samarbete med Victoria Park, som gör att fler barn och ungdomar får möjlighet att prova på fotboll. Förra året var det 70 som deltog, och flera av dem var nybörjare. De hade väldigt roligt dessa dagar, säger Ahmed Zreim, Ungdomskoordinator, FC Rosengård.

Victoria Park Fotbollsskola arrangeras på Rosengårds IP konstgräsplan, varje dag den 10 till 13 augusti mellan klockan 10 och 15. Kom och var med!

Mer info finns på www.fcrosengard.se