Dags för inflyttning i Solfjädern, Lövgärdet

Idag den 15 september välkomnar vi alla nya hyresgäster som flyttar in i våra 46 nyproducerade lägenheter i Solfjädern, Lövgärdet.

Lägenheterna har en genomgående hög standard, samtliga med egen ingång och balkong. De är fördelade på fem nybyggda huskroppar. Här bor man med Surtesjön, naturreservatet Vättlefjäll, skola och Lövgärdets torg nära inpå. Torget är nyrenoverat från grunden och vi hade nyligen invigning av det. Läs mer här>>

Lisa Wallström, ansvarig uthyrare av Solfjädern är på plats och välkomnar alla nya hyresgäster:

- Idag blir det personlig rundvandring med alla som flyttar in. Vi delar ut nycklar och informationsmaterial, visar lägenheterna, miljöhuset och postboxarna. Förråd finns i varje lägenhet så det är lätt att hitta, säger Lisa.

- Det känns fantastiskt roligt att samtliga lägenheter är uthyrda. Intresset bland sökande har varit stort. Vi hoppas nu att alla kommer att trivas i sina nya bostäder, avslutar Lisa.

I Göteborg erbjuder vi 1700 hyreslägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Nu bygger vi 92 nya hyreslägenheter i Kållered med inflyttning under våren 2023. Läs mer om byggstarten här>>