Omtanke om ditt hem

För oss är det självklart att ett hem kan se ut på många olika sätt. Vissa önskar en ny eller nyrenoverad bostad, medan andra inte behöver det senaste – om allt fungerar som det ska. Därför rustar vi våra lägenheter både successivt och efter personliga önskemål om modernisering.

Vår hållbara renoveringsprocess

Istället för att renovera en hel fastighet åt gången renoverar vi när en hyresgäst har sagt upp lägenheten och flyttat ut. Efter renovering håller lägenheterna mycket högre standard och den hyresgäst som flyttar in betalar därmed en högre hyra. Genom vår hållbara renoveringsprocess tvingas ingen hyresgäst att flytta, samtidigt som boendekvaliteten i våra områden successivt ökar i takt med renoveringen.

Fördelen med vår renoveringsprocess är att vi underlättar för kunder som vill bo modernt och vill göra bostadskarriär i sitt kvarter. Samtidigt attraherar moderna lägenheter nya kunder till området och vi får en större mångfald och mix av hyresgäster som aktivt söker sig till oss.

Modernisering genom tillval

Om du inte bor i en nyrenoverad lägenhet kan du välja att höja standarden i din bostad genom personliga tillval som regleras genom hyran. Som tillval finns till exempel köksrenovering, installation av tvättpelare, säkerhetsdörr eller inglasning av balkong.

Satsningar på boendekvalitet och trivsel

  • Standardhöjande renoveringar vid utflyttning och tillval av till exempel diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare samt säkerhetsdörr.
     
  • Trivselskapande insatser inomhus som nya hissar, uppfräschning i trapphus och modernisering av tvättstugor.
     
  • Trivselskapande insatser utomhus som nya miljöhus, nya lekplatser, plantering av växter och blommor vid gemensamma ute- och grillplatser.
     
  • Trygghetsskapande insatser med nya entrédörrar och tillhörande passagesystem.