Välkommen hem till oss!

Välkommen till oss på Victoria Park!

Hitta ditt nya hem hos oss

Sök hyreslägenhet hos oss


På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

 

Kontakta din bobutik

Aktuellt

Hon är motorn i vårt bosociala arbete

Adisa Handzic är Victoria Parks bosociala chef och motorn i vårt arbete när det gäller bosociala frågor. Hon är samhälls- och kulturanalytiker och har tidigare arbetat med hyresgäster utifrån ett kommunperspektiv men även ideellt, vilket har givit henne en bred och god erfarenhet.

Läs mer

33 nya marklägenheter i Växjö

Den 1 mars är det dags för inflytt i våra nya marklägenheter på Gamla Norrvägen 12 och 14 i Växjö. Lägenheterna utgörs av välplanerade 1:or och 2:or på 23-35 kvm där en del har egen uteplats.

Läs mer

Stolt huvudpartner till Stiftelsen Läxhjälpen

Sedan 2014 är vi stolt huvudpartner till Läxhjälpen i Malmö. Detta innebär bland annat att vi under läsåret 19/20 bidrog till att 15 elever från årskurs 8 och 9 på Apelgårdsskolan i Malmö fick hjälp med sina läxor.

Läs mer

Tipsa med hjälp av #hosvictoriapark

Nu kan du genom att tagga inlägg på Instagram med vår hashtagg #hosvictoriapark tipsa andra om kul saker som händer där du bor! Vi startar upp nu under Sportlovsveckorna 7-9. Vilka är dina vintertips?

Läs mer

Fler nyheter

Hållbar förvaltning!

Med egen personal i bostadsområdet vill vi skapa en god dialog med våra hyresgäster och ett engagemang för att göra området till en riktig bra plats att bo på.