Välkommen hem till oss!

Välkommen till oss på Victoria Park!

Hitta ditt nya hem hos oss

Sök hyreslägenhet hos oss


På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

 

NYPRODUKTION

Välkommen hem till Solfjädern i Göteborg!

 

Vi bygger 46 nya hyreslägenheter med genomgående hög standard, samtliga med egen ingång och balkong. Här bor du på gångavstånd till Surtesjön och naturreservatet Vättlefjäll med närhet till skola och centrum.

Uthyrning pågår. Anmäl intresse på önskad lägenhet för att teckna förstahandskontrakt utan kö. 

Läs mer om Solfjädern och lediga lägenheter

Kontakta din bobutik

Aktuellt

Välkommen Christina - ny förvaltare i Malmö

Vi välkomnar Christina Skau-Jacobsen som ny förvaltare för Herrgården i Malmö. Hon kommer närmast från Stena Fastigheter där hon har arbetat som förvaltare i 14 år. Christina har även bakgrund inom kriminalvården och är utbildad förvaltare på Malmö Högskola.

Läs mer

Vi anställer 60 sommarjobbare i år

I år utökar vi antalet ungdomar som kommer att sommarjobba hos oss. Sommarjobb ger värdefull arbetserfarenhet, sänker trösklarna in i arbetslivet samtidigt som vi också hoppas att satsningen innebär att några av dem kommer att välja att arbeta i fastighetsbranschen i framtiden. 

Läs mer

Vi välkomnar våra nya hyresgäster i Kristianstad!

Den 1 maj är det dags för inflytt i den sista etappen av våra nya vindslägenheter i centrala Kristianstad. Totalt har vi skapat 16 nya vindslägenheter i tre hus genom att omvandla outnyttjade vindsutrymmen till nya moderna bostäder.

Läs mer

Fler nyheter

Hållbar förvaltning!

Med egen personal i bostadsområdet vill vi skapa en god dialog med våra hyresgäster och ett engagemang för att göra området till en riktig bra plats att bo på.