Omtanke om ditt hem

För oss är det självklart att ett hem kan se ut på många olika sätt. Vissa önskar en ny eller nyrenoverad bostad, medan andra inte behöver det senaste – om allt fungerar som det ska. Därför rustar vi våra lägenheter både successivt och efter personliga önskemål om modernisering.

Som hyresgäst kan du få förtur om du vill byta till en nyrenoverad lägenhet med en genomgående hög och modern standard. Vi totalrenoverar lägenheter i samband med naturlig omflyttning, det vill säga när någon av dina grannar väljer att flytta.

Vi ser gärna att du som redan är hyresgäst vill bo kvar hos oss. Därför kan du få förtur till nyrenoverade lägenheter, i första hand inom samma stad där du bor idag. Du söker nyrenoverade lägenheter på Mina Sidor. Välkommen att skapa konto.

 

 

Satsningar på boendekvalitet och trivsel

För att skapa riktigt bra platser att leva på satsar vi på både hus och relationer. När det gäller att skapa trygga miljöer att trivas i satsar vi på att ge de gemensamma ytorna extra omsorg så att de blir attraktiva coh naturliga mötesplatser för alla åldrar. Vi bygger nya lekplatser, byter ut gamla hissar mot nya, moderniserar tvättstugor, installerar passagesystem och nya entrédörrar, och mycket mera.