välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna,gården och staden. Därför arbetar vi med att skapa riktigt bra platser att leva på.

Vi vill skapa riktigt bra platser att bo på. För att vi ska veta vad som är viktigt för våra kunder har vi därför flera olika kontaktmöjligheter. Genom öppen och tät dialog kan vi lösa enkla ärenden i vardagen samtidigt som vi kan planera och göra större insatser på lång sikt. Tillsammans skapar vi trygga och attraktiva områden. 

Hög tillgänglighet och service

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet, tillgänglighet och service. Den nya tjänsten Kundservice är ett direkt resultat av våra kunders önskemål och ett sätt att höja vår servicenivå. Vi finns på plats och utför uppdrag för våra kunder i våra bostadsområden varje dag. Förutom daglig närvaro finns det flera olika sätt att kontakta oss.

På tjänsten Mina sidor försöker vi hitta nya sätt för att höja servicegraden genom ökad digitalisering. Här ger vi smarta råd och tips om bostaden, informerar om förmånliga erbjudanden, som exempelvis hemförsäkring, och tar emot serviceanmälan. Här finns också information om din hyresavi och vad som händer just nu i ditt hus och område. Med ny teknik och digitalisering försöker vi göra det enklare för dig som bor hos oss.

Telefon:
010 20 93 900

Lokala bobutiker i varje stad