Vi erbjuder moderna 
hyreslägenheter i Växjö!

Vi har över 900 hyreslägenheter i Växjö i områdena Dalbo och Norr. I november förra året flyttade de nya grannarna in i vårt nybyggda hus med 30 lägenheter på Höstvägen 24. De nybyggda lägenheterna är ett attraktivt tillskott till området. Under 2020 skapar vi fler nya lägenheter genom att omvandla tomma källarutrymmen till kvadratsmarta ettor.

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på hyreslägenheter utan kö.

Nyproduktion Höstvägen 24, Växjö

Vi har byggt ett nytt bostadshus med 30 hyreslägenheter i Kvarteret Skatan med härlig natur inpå knuten och promenadavstånd till centrum.

Vårt nybyggda hus ligger lugnt i skogsbrynet i utkanten av området. De översta våningarna har underbar utsikt över Växjö med omnejd och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Unna dig lyxen av att flytta in i en nybyggd bostad där allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats!

Våra nybyggda hyreslägenheter välplanerade och ljusa med genomgående hög standard.

  • Modernt kök med induktionshäll och varmluftsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin,
  • Helkaklat badrum med duschväggar i glas och handdukstork, elektrisk komfortvärme i badrumsgolv,
  • Ekparkettgolv - genomgående i lägenheten och generöst med förvaring,
  • Balkong, säkerhetsdörr, hiss, elektroniskt passagesystem. Dessutom är öppen höghastighetsfiber indraget i lägenheten,
  • Individuell mätning och debitering av el och vatten. Bra för både plånboken och miljön.
ERBJUDANDE: Teckna avtal nu på 3 rum och kök Höstvägen 24 och få hyresrabatt i två år.

Lediga lägenheter

Adress

Höstvägen 24

Kontakta mig

Välkommen att kontakta mig för att få veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter. Du kan även boka en visning den 30 mars om du vill uppleva vår visningslägenhet i vårt nybyggda hus på Höstvägen 24.

Nesada Arapovic, Ansvarig uthyrare

010 209 39 47
nesada.arapovic@victoriapark.se

Vi erbjuder förstahandskontrakt på nyrenoverade hyreslägenheter utan kö. Ta gärna del av vår uthyrningspolicy här >>

Dalbo

I Dalbo erbjuder vi över 600 ljusa och trevliga lägenheter – alltifrån kvadratsmarta ettor till generösa femrumslägenheter. Av dessa är 65 st seniorbostäder och ligger på Sommarvägen 1 och 3. 

Lägenheterna ligger i det lugna och grönskande Kvarteret Skatan med sina mysiga innegårdar som inbjuder till lek för barnen och en paus i vardagen för de vuxna. Kvarteret gränsar till Araby Park Arena där det finns stort utrymme för fritidsaktiviteter. Bara ett stenkast till matbutik och småbutiker, busshållplats och cykelväg till Växjö centrum.

Adresser

Sommarvägen 1-11 och Höstvägen 12-24

Norr

I området Norr och kvarteret Magistern erbjuder vi 300 hem i alla storlekar, från ettor till femrumslägenheter. Kvarterat består av tre våningshus och ligger i ett attraktivt och trivsamt område med vacker utemiljö. 

All service finns inom gångavstånd samt bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort. Naturreservatet Fyllerydsskogen ligger strax intill. Här finns både golfbana och joggingrundor.

Adresser

Håkan Sjögrens väg 1-9 och Gamla Norrvägen 10-16

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Växjö. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!