Nyproduktion Höstvägen 24, Växjö

Vi har byggt ett nytt bostadshus med 30 hyreslägenheter i Kvarteret Skatan med härlig natur inpå knuten och promenadavstånd till centrum.

Vårt nybyggda hus ligger lugnt i skogsbrynet i utkanten av området. De översta våningarna har underbar utsikt över Växjö med omnejd och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Unna dig lyxen av att flytta in i en nybyggd bostad där allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats!

Våra nybyggda hyreslägenheter välplanerade och ljusa med genomgående hög standard.

  • Modernt kök med induktionshäll och varmluftsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin,
  • Helkaklat badrum med duschväggar i glas och handdukstork, elektrisk komfortvärme i badrumsgolv,
  • Ekparkettgolv - genomgående i lägenheten och generöst med förvaring,
  • Balkong, säkerhetsdörr, hiss, elektroniskt passagesystem. Dessutom är öppen höghastighetsfiber indraget i lägenheten,
  • Individuell mätning och debitering av el och vatten. Bra för både plånboken och miljön.

Adress

Höstvägen 24

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter. Vi hjälper till att matcha med dina önskemål.

010 209 39 19
uthyrning.vaxjo@victoriapark.se

Dalbo

I Dalbo erbjuder vi över 600 ljusa och trevliga lägenheter – alltifrån kvadratsmarta ettor till generösa femrumslägenheter. Av dessa är 65 st seniorbostäder och ligger på Sommarvägen 1 och 3. 

Lägenheterna ligger i det lugna och grönskande Kvarteret Skatan med sina mysiga innegårdar som inbjuder till lek för barnen och en paus i vardagen för de vuxna. Kvarteret gränsar till Araby Park Arena där det finns stort utrymme för fritidsaktiviteter. Bara ett stenkast till matbutik och småbutiker, busshållplats och cykelväg till Växjö centrum.

Adresser

Sommarvägen 1-11 och Höstvägen 12-24

Norr

I området Norr och kvarteret Magistern erbjuder vi 300 hem i alla storlekar, från ettor till femrumslägenheter. Kvarterat består av tre våningshus och ligger i ett attraktivt och trivsamt område med vacker utemiljö. 

All service finns inom gångavstånd samt bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort. Naturreservatet Fyllerydsskogen ligger strax intill. Här finns både golfbana och joggingrundor.

Adresser

Håkan Sjögrens väg 1-9 och Gamla Norrvägen 10-16

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Därför arbetar vi med att skapa riktigt bra platser att leva på.

Utöver att vi sköter underhåll, reparationer och service satsar vi på hållbara relationer, upprustning av våra fastigheter och att erbjuda fler bostäder.