Vi erbjuder moderna 
hyreslägenheter i Växjö!

Vi har över 900 hyreslägenheter i Växjö i områdena Dalbo och Norr. Under 2021 skapar vi 11 nya marklägenheter genom att omvandla tomma förrådsutrymmen till nybyggda lägenheter i varierande storlekar.

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på hyreslägenheter utan kö.

Moderna lägenheter Höstvägen 24

Vårt bostadshus (byggt 2018) med 30 moderna hyreslägenheter erbjuder härlig natur inpå knuten och promenadavstånd till centrum. Här kan du välja mellan 3:or på 72 kvm eller 2:or på 55 kvm. De översta våningarna har underbar utsikt över Växjö med omnejd och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Välplanerade och ljusa hyreslägenheter med genomgående hög standard:

  • Modernt kök med induktionshäll och varmluftsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin
  • Helkaklat badrum med duschväggar i glas och handdukstork, elektrisk komfortvärme i badrumsgolv
  • Tvättmaskin och torktumlare
  • Ekparkettgolv - genomgående i lägenheten och generöst med förvaring
  • Balkong, säkerhetsdörr, hiss, elektroniskt passagesystem. Dessutom är öppen höghastighetsfiber indraget i lägenheten
  • Individuell mätning och debitering av el och vatten. Bra för både plånboken och miljön

Perfekt boende för studenter

Är du student och letar lägenheter i Växjö? Våra 3:or på Höstvägen 24 passar perfekt för två studenter som vill dela bostad. 

Teckna avtal nu på Höstvägen 24 - få hyresrabatt i två år!

 

Lediga lägenheter

Adress

Höstvägen 24

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka en visning. Vi hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

010 209 39 47
uthyrning.vaxjo@victoriapark.se

Vi erbjuder förstahandskontrakt på nyrenoverade hyreslägenheter utan kö. Ta gärna del av vår uthyrningspolicy här >>

ALEXANDER WARZYBOK

NESADA ARAPOVIC

Dalbo

Vi bygger 11 nya lägenheter i Dalbo 2021

Nu skapar vi 11 nya marklägenheter på Sommarvägen och Höstvägen, med inflyttningstart i oktober 2021. Gå direkt till lägenheterna och anmäl intresse>>>

Lägenheterna ligger i det lugna och grönskande Kvarteret Skatan med sina mysiga innegårdar som inbjuder till lek för barnen och en paus i vardagen för de vuxna. Kvarteret gränsar till Araby Park Arena där det finns stort utrymme för fritidsaktiviteter. Bara ett stenkast till matbutik och småbutiker, busshållplats och cykelväg till Växjö centrum.

Läs mer om lägenheterna och gör intresseanmälan

Lägenheterna utgörs av 10 stycken 2:or, mellan 40-60 kvm samt en 3:a på 61 kvm. Samtliga marklägenheter har en genomgående hög standard med diskmaskin, mikrovågsugn och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt egen uteplats. De ligger på Höstvägen och Sommarvägen. Intresset för våra nya marklägenheter är stort. Vi hyr ut löpande så vänta inte med din intresseanmälan. 

Adresser

Sommarvägen 1-11 och Höstvägen 12-24

Nya grannar i Växjö

2020 flyttade Linnea (bilden), Leo och Hussain in i nybyggda marklägenheter i Växjö. Läs intervjun med dem här>>>

Norr

Under 2020 skapade vi 33 nya lägenheter genom att omvandla tomma källarutrymmen till kvadratsmarta ettor. Samtliga lägenheter på Håkan Sjögrensväg och Gamla Norrvägen är uthyrda. I området Norr och kvarteret Magistern erbjuder vi 300 hem i alla storlekar, från ettor till femrumslägenheter. Kvarterat består av tre våningshus och ligger i ett attraktivt och trivsamt område med vacker utemiljö. 

All service finns inom gångavstånd samt bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort. Naturreservatet Fyllerydsskogen ligger strax intill. Här finns både golfbana och joggingrundor.

Adresser

Håkan Sjögrens väg 1-9 och Gamla Norrvägen 10-16

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Växjö. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!