Välkommen hem till oss i Växjö

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900
E-post: vaxjo@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjour: 010 470 51 84
Hissjour: 010 205 00 50
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Sommarvägen 7B, 352 37 Växjö

Besökstider: Måndagar kl. 10-12
Torsdagar kl. 15-17


Vi erbjuder över 900 hyreslägenheter i Växjö

I Dalbo erbjuder vi ljusa och trevliga lägenheter. Kvarteret Skatan ligger inom promenadavstånd till Växjö centrum med all den service man kan önska sig. 

I kvarteret Magistern, i området Norr erbjuder vi alltifrån kvadratsmarta ettor till genererösa femrumslägenheter. Kvarteret ligger i ett attraktivt och trivsamt område med vacker utemiljö. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Vi utökar med 11 nya marklägenheter under 2021

Under 2020 skapade vi 33 nya lägenheter genom att omvandla tomma källarutrymmen till kvadratsmarta ettor. Samtliga lägenheter på Håkan Sjögrensväg och Gamla Norrvägen är uthyrda. Nu skapar vi 11 nya marklägenheter på Sommarvägen och Höstvägen, med inflyttningstart i oktober 2021. Lägenheterna finns på hemsidan för dig att söka. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer>>>

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi två miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Sedan 2017 har vi i Växjö anställt totalt nio personer på 12 månader och efter avslutat program gick fyra direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.