Välkommen till Victoria Park i Växjö

Kontakta Bobutiken

Kontakt

Telefontider: Måndag kl. 07-19
samt tisdag-fredag kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: vaxjo@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 0470 34 96 53
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Sommarvägen 7B 
352 37 Växjö
Besökstider: Välkommen att boka besök genom att mejla eller ringa oss.

Vi erbjuder över 900 hyreslägenheter i Växjö

I Dalbo erbjuder vi ljusa och trevliga lägenheter. Kvarteret Skatan ligger inom promenadavstånd till Växjö centrum med all den service man kan önska sig. 

I området Norr och kvarteret Magistern erbjuder vi alltifrån kvadratsmarta ettor till genererösa femrumslägenheter. Kvarteret ligger i ett attraktivt och trivsamt område med vacker utemiljö. 

Fler nya lägenheter är på gång

I november flyttade de nya grannarna in i vårt nybyggda hus med 30 lägenheter på Höstvägen 24. De nybyggda lägenheterna är ett attraktivt tillskott till området.

Under nästa år bygger vi ännu fler nya lägenheter genom att omvandla tomma källarutrymmen till kvadratsmarta ettor. De första 9 lägenheter byggs nu på Höstvägen och Sommarvägen. Inflyttning planeras ske i början av februari 2020. Därefter fortsätter vi med 31 lägenheter på Håkan Sjögrensväg och Gamla Norrvägen. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

God Jul & Gott Nytt År

Vi vill tacka för det här året och önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.
Under jul och nyårsveckorna kan du ringa på vardagarna som vanligt, med undantag för helgdagarna 24-26/12 och 31/12-1/1 då vi håller stängt. 

Vår bemanning är något lägre under jul/nyårshelgerna och ärenden såsom serviceanmälan som inte är akuta kan därför ta lite längre tid. 

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Peter Lindberg med personal
Områdeschef

 

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök wexnet.se