Välkommen hem till oss i Trelleborg

Kontakt

Telefontider: Måndag kl. 07-19
samt tisdag-fredag kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: malmo@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjour: 040 97 00 60
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress Rosengård

Ramels väg 53, 213 69 Malmö
Besökstider: Med anledning av Corona och rådande smittspridning tar vi endast emot besök efter tidsbokning. Välkommen att boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 100 hyreslägenheter i centrala Trelleborg


I centrala Trelleborg erbjuder vi lägenheter på adresserna Kapellgatan, Östergatan, Nygatan och Österbrogatan. Vi erbjuder alltifrån kvadratsmarta ettor till genererösa familjelägenheter på fem rum och kök. 

Området kring fastigheterna består till största del av bostadshus med stora inslag av handel, restauranger och caféer samt mysiga alléer.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Framtidssäkra värmeleveransen

Under 2020 är vår ambition är höja komforten i husen med jämnare inomhustemperatur och samtidigt minska vår klimatpåverkan. Vi satsar på modernisering av våra värmesystem och injustering av ventilation i kv. Haren, Myran och Valfisken Större.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.