Välkommen hem till oss i Stockholm

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900​
E-post: stockholm@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 08 564 215 58
Störningsjouren: 08 568 214 00
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Hyppingeplan 10, 163 68 Stockholm
Besökstider: Måndagar kl. 14-18.


Vi erbjuder 530 hyreslägenheter i Stockholm

Tensta  är en stadsdel i Västerort i Stockholms kommun. Tensta har två tunnelbanestationer, Tensta station och Hjulsta station. I Tensta centrum finns affärer och närliggande P-hus. Här finns även närhet till skolor.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans. Vi fortsätter med våra gårdsgrillningar och ser med glädje att det kommer fler hyresgäster för varje år. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Sommarsimskola på Järvabadet

Att kunna simma är livsviktigt! Därför tycker vi det är jättekul att kunna berätta om vårt samarbete med Spårvägen Simförening som innebär att vi kan erbjuda sommarsimskola på Järvabadet i Stockholm för alla som bor hos oss här i Tensta till ett kraftigt reducerat pris. Alla barn mellan 5 och 16 år som inte kan simma längre än 25 meter är välkomna under veckorna 26-29. 

Detta är en satsning som både kan rädda liv och som kan ge barnen som medverkar trygghet och möjligheten att njuta av bad på strand och badhus framöver. Att kunna simma är också ett krav för att kunna få godkänt betyg i Idrott och hälsa. Anmälan för sommarsimskolan görs på www.sparvagensim.se

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Extra öppettider för utflytt och inflytt

För avflyttande hyresgäster: Den 1:a och 16:e vardagen i varje månad kl. 11.00-12.00.

För inflyttande hyresgäster: Den 1:a och 16:e vardagen i varje månad kl. 13.00-14.00.