Välkommen hem till oss i Nyköping

Kontakta oss

Telefontider: Helgfri mån kl. 07-19 och
tis-fre kl. 07-18
Tel: 010 20 93 900​
E-post: nykoping@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjour: 072 331 86 40
Störningsjour: från 1 juli gäller 020 26 11 50 
Hissjour: 0155 40 01 00
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Mariebergsvägen 53, 611 66 Nyköping
Besökstider: Den 15:e vardagen i varje månad kl. 08-12 och 13-16 samt den första för nyckelinlämning/hämtning. Du är även välkommen på besök efter tidsbokning. Du bokar en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 600 hyreslägenheter i Nyköping

 Nyköping ligger vid vacker skärgårdskust söder om Stockholm. Här finner du lugnet kombinerat med lagom avstånd till storstadspuls. Utmärkta pendlingsmöjligheter – bara 1 timmes resväg till Stockholm och nära till Linköping och Norrköping. Här i Nyköping erbjuder vi moderna hyreslägenheter i Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans. Vi vill tacka alla som kom och förgyllde områdesdagarna i september.

 

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren. 

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.