Bo naturskönt och bekvämt i Markaryd 

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi allt från kvadratsmarta 1:or till generösa 4:or, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Här bor du bekvämt och tryggt i natursköna områden - med goda kommunikationer för dig som pendlar. 

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter, utan kötid.

Markaryd – Strömsnäsbruk – Timsfors

I Markaryd erbjuder vi 770 ljusa och välplanerade hyreslägenheter i gröna och barnvänliga områden med den småländska naturen inpå knuten.
Här kan du välja mellan att bo nära tågstationen, butiker och service, eller i radhusområde i Timsfors.
I naturnära Strömsnäsbruk erbjuder vi bland annat bekvämt boende på Lagastigsgatan - med balkonger, hiss och utsikt över Lagan.

Nybyggda seniorlägenheter i Strömsnäsbruk

Nu har vi startat uthyrningen av fem nybyggda lägenheter i vårt seniorboende på Nya Åbrovägen i Strömsnäsbruk. Seniorboendet är för dig som är 65+ och pensionär och som vill bo i centrum men även till natursköna områden. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Nytt modernt kök och helkaklat badrum. Alla lägenheter har balkong. Hiss finns i huset. Parkeringsplats ingår. Kontakta oss för att boka visning! Läs mer om lägenheterna:

Nya Åbrovägen 2 A - 1 rok, 30 kvm
Nya Åbrovägen 2 A - 3 rok, 65 kvm
Nya Åbrovägen 2 A - 3 rok, 73 kvm
Nya Åbrovägen 2 B - 3 rok, 52 kvm
Nya Åbrovägen 2 B - 2 rok, 54 kvm 

Markaryd

Göingegatan, Kaplansgatan, Kartvägen, Kompassvägen, Kungsgatan, Kvarngatan, Skärmvägen, Trädgårdsgatan, Västergatan, Åsgatan

Lediga lägenheter i Markaryd

Strömsnäsbruk

Hermelinsvägen, Hinnerydsvägen, Lagastigsgatan, Ljungstedts väg, Mjärydsvägen, Nya Åbrovägen, S:t Sigfridsvägen

Lediga lägenheter i Strömsnäsbruk

Timsfors

Bruksvägen, Kontorsvägen, Tvåans väg

Lediga lägenheter i Timsfors

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Markaryd. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat. Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Markaryd eller boka visning? Varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

010-174 71 62

uthyrning.markaryd@victoriapark.se

Fanni Svantesson

Johanna Johansson

Tillsammans gör vi skillnad.
På riktigt.

I samarbete med Strömsnäs Biograf ordnar vi en traditionsenlig filmkväll med popcorn och dricka för eleverna på Strömsnässkolan. Vi var också stolt huvudsponsor till Sports Camp i Strömnäsbruk i juni. I oktober stöttar vi Strömsnässkolans insamling till Världens Barn.

Vi samarbetar även med c/o Markaryd för att stärka attraktiviteten för Markaryds kommun som bostadsort och besöksmål.

Bo bekvämt i hyreslägenhet