Bo naturskönt och bekvämt i Markaryd 

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi allt från kvadratsmarta 1:or till generösa 4:or, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Här bor du bekvämt och tryggt i natursköna områden - med goda kommunikationer för dig som pendlar. 

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter, utan kötid.

Markaryd – Strömsnäsbruk – Timsfors

I Markaryd erbjuder vi 770 ljusa och välplanerade hyreslägenheter i gröna och barnvänliga områden med den småländska naturen inpå knuten.
Här kan du välja mellan att bo nära tågstationen, butiker och service, eller i radhusområde i Timsfors.
I naturnära Strömsnäsbruk erbjuder vi bland annat bekvämt boende på Lagastigsgatan - med balkonger, hiss och utsikt över Lagan.

Markaryd

Göingegatan, Kaplansgatan, Kartvägen, Kompassvägen, Kungsgatan, Kvarngatan, Skärmvägen, Trädgårdsgatan, Västergatan, Åsgatan

Lediga lägenheter i Markaryd

Strömsnäsbruk

Hermelinsvägen, Hinnerydsvägen, Lagastigsgatan, Ljungstedts väg, Mjärydsvägen, Nya Åbrovägen, S:t Sigfridsvägen

Lediga lägenheter i Strömsnäsbruk

Timsfors

Bruksvägen, Kontorsvägen, Tvåans väg

Lediga lägenheter i Timsfors

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard.

Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Kontakta mig

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Markaryd eller boka visning? Varmt välkommen att kontakta Fanni Svantesson på telefon eller mail.

fanni.svantesson@victoriapark.se
0433 750 46

Tillsammans gör vi skillnad.
På riktigt.

I samarbete med Strömsnäs Biograf ordnar vi en traditionsenlig filmkväll med popcorn och dricka för eleverna på Strömsnässkolan. Vi var också stolt huvudsponsor till Sports Camp i Strömnäsbruk i juni. I oktober stöttar vi Strömsnässkolans insamling till Världens Barn.

Vi samarbetar även med c/o Markaryd för att stärka attraktiviteten för Markaryds kommun som bostadsort och besöksmål.

Bo bekvämt i hyreslägenhet

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!