Välkommen hem till oss i Markaryd

Kontakta oss

Telefontider: Måndag 07-19
samt tisdag-fredag kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: markaryd@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 0433 750 45
Störningsjouren: 0433-732 00​
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Kaplansgatan 5I, 285 33 Markaryd
Besökstider: Onsdagar kl. 10-12. Du är även välkommen att boka besök genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 770 hyreslägenheter i Markaryd

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi kvadratsmarta 1:or till generösa 4:or, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden. I Markaryds kommun har du närhet till natursköna strövområden och sjöar. Här finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans. Därför kommer vi under våren arrangera trivselkvällar med hoppborgar, popcorn och korvgrillning i Markaryd, Timsfors och Strömsnäsbruk. Datumen för 2020 är ännu inte bestämda. Vi återkommer med inbjudan.

I samarbete Strömsnäs Biograf kommer vi traditionsenligt visa film och bjuda på popcorn och dricka för eleverna på Strömsnässkolan i början på juni. Vi kommer att vara stolt huvudsponsor till Sports Camp i Strömnäsbruk under vecka 26 samt stötta Strömsnässkolans insamling till Världens Barn i oktober.

Med anledning av Covid-19, hoppas vi på att kunna genomföra alla aktiviteter som planeras för året. Vi återkommer med mer information när arrangemangen närmar sig.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja tjänsteleverantör.