Välkommen hem till oss i Markaryd

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900
E-post: markaryd@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 0433 750 45
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Kaplansgatan 5I, 285 33 Markaryd
Besökstider: Onsdagar kl. 10-12 och 16-18.

Vi erbjuder 770 hyreslägenheter i Markaryd

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi kvadratsmarta 1:or till generösa 4:or, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden. I Markaryds kommun har du närhet till natursköna strövområden och sjöar. Här finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Nybyggda seniorlägenheter i Strömsnäsbruk

Nu har vi startat uthyrningen av fem nybyggda lägenheter i vårt seniorboende på Nya Åbrovägen i Strömsnäsbruk. Seniorboendet är för dig som är 65+ och pensionär och som vill bo i centrum men även till natursköna områden. Välj mellan 1 rok, 2 rok eller 3 rok. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Nytt modernt kök och helkaklat badrum. Alla lägenheter har balkong. Hiss finns i huset. Parkeringsplats ingår. Intresserad? Ska konto på Mina Sidor och gör en intresseanmälan på den lägenhet du är intresserad av. Du är även välkommen att kontakta oss på uthyrning.markaryd@victoriapark.se.

Vi stödjer Världens Barn 2021

I samband med årets insamling för Världens Barn har vi skänkt Astrid Lindgren-boken "Alla mina barn" till alla barn i Markaryds kommun som går i årskurs 2. Boken kostar 200 kr. 100 kr går till Världens Barn. Vi fick ett mycket varmt välkomnade av alla elever och lärare. De ser fram emot att jobba med boken under året. Smålänningen var på plats under utdelningen och uppmärksammade detta, läs mer här>>>

Vi stödjer Världens Barns insamling för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Insatserna som görs i projekten runt om i världen är livsavgörande och tillsammans med många andra är vi med och gör en viktig skillnad.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Viktiga sidor

Samarbeten

  • Strömsnäs biograf
  • Sports Camp i Strömnäsbruk
  • Strömsnässkolans insamling till Världens Barn
  • c/O Markaryd

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja tjänsteleverantör.