Välkommen till Malmö

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan bostadskö. Du finner våra lägenheter i Rosengård, Heleneholm, Hermodsdal, Lindängen och centrala Malmö. Vi erbjuder generösa bostäder för den stora familjen, för dig som studerar och vill dela lägenhet med en vän eller mindre kvadratsmarta lägenheter för par eller singelhushåll. 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta våra uthyrare om du vill veta mer om vårt utbud av hyreslägenheter eller boka visning. Vi hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Du når oss på uthyrning.malmo@victoriapark.se.

Se vår uthyrningspolicy här >>

Simon Frändevi

Laura Seferi

Rosengård

I gröna och trivsamma Rosengård finns närhet till butiker, lekplatser, kulturliv och skolor. Med pågatåget tar du dig snabbt och enkelt in till Malmö centrum. Kommunikation med bil är väldigt smidigt då påfart till ringlinjen ligger i direkt anslutning till Herrgården. 

Adresser

Ramels väg 1-21 och 45-147

Centrala Malmö

Närområdet består till största del av bostadshus med stora inslag av caféer och restauranger. Inom tio minuters promenadavstånd från fastigheterna finns Malmös stadskärna.

Adresser

Disponentgatan, Henrik Smithsgatan, Kamrergatan, Möllevångsgatan, Barkgatan och Ängelholmsgatan

Hermodsdal

Hermodsdal är ett grönt område, beläget i södra Malmö. Tack vare goda bussförbindelser och trygga cykelbanor är det lätt att ta sig till innerstan. Det finns goda kommunikationer med stadsbussarna, men också nära Ringvägen och påfart till Öresundsbron.

Adresser

Docentgatan 16, 18, 20

Heleneholm

I Heleneholm bor du söder om centrala Malmö, med köpcentrumet Mobilia runt hörnet - som erbjuder all tänkbar service. Med goda bussförbindelser och cykelbanor är det lätt att ta sig till innerstan. Samtidigt har du nära till Ringvägen och påfart till Öresundsbron. I närheten ligger en större idrottsplats för fotboll och friidrott, den gröna Heleneholmsparken, Malmö Stadion och Pildammsparken.

Adresser

Eriksfältsgatan och Fosievägen

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Malmö. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!