Välkommen till Victoria Park i Malmö

Kontakta Bobutiken

Kontakt

Telefontider: Måndag kl. 07-19
samt tisdag-fredag kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: malmo@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren
Centrala Malmö: 040 97 00 60
Rosengård, Lindängen: 040 93 12 70
Hermodsdal, Heleneholm: 010 207 85 85
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress Heleneholm

Fosievägen 29
214 31 Malmö
Besökstider: Med anledning av Corona och rådande smittspridning tar vi endast emot besök efter tidsbokning. Välkommen att boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Adress Rosengård

Ramels väg 53
213 69 Malmö
Besökstider: Med anledning av Corona och rådande smittspridning tar vi endast emot besök efter tidsbokning. Välkommen att boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 2 000 hyreslägenheter i Malmö

I gröna och trivsamma Rosengård finns närhet till butiker, lekplatser, kulturliv och skolor. Med pågatåget tar du dig snabbt och enkelt in till Malmö centrum. Kommunikation med bil är väldigt smidigt då påfart till ringlinjen ligger i direkt anslutning till Herrgården. I Lindängen bor du med närhet till butiker, restauranger, bibliotek och mycket mer. Du har även nära till Lindängsbadet.

I centrala Malmö erbjuder vi lägenheter på Disponentgatan, Henrik Smithsgatan, Kamrergatan, Möllevångsgatan, Barkgatan och Ängelholmsgatan. Närområdet består till största del av bostadshus med stora inslag av caféer och restauranger. Inom tio minuters promenadavstånd från fastigheterna finns Malmös stadskärna.

Hermodsdal och Helenholm erbjuder vi lägenheter på Fosievägen, Eriksfältsgatan och Docentgatan i södra Malmö. Här finns gott om gröna ytor, parkområden och cykelvägar. I närheten finns både ett friluftsbad och flera fotbollsplaner. 

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.