Välkommen hem till oss i Malmö

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900
E-post: malmo@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren
Rosengård, Lindängen: 040 93 12 70
Centrala Malmö, Hermodsdal, Heleneholm: 010 207 85 85
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress Heleneholm

Fosievägen 31 A, 214 31 Malmö
Besökstider: Måndagar kl. 13-15.
Onsdagar kl. 10-12 och 15-18.
Den 1:a, 15:e och sista vardagen varje månad kl. 8-12 och 13-16.

Adress Rosengård

Ramels väg 53, 213 69 Malmö
Besökstider: Vi hänvisar till våra öppettider på Fosievägen 31 A tillsvidare.


Vi erbjuder 2 000 hyreslägenheter i Malmö

I gröna och trivsamma Rosengård finns närhet till butiker, lekplatser, kulturliv och skolor. Med pågatåget tar du dig snabbt och enkelt in till Malmö centrum. Kommunikation med bil är väldigt smidigt då påfart till ringlinjen ligger i direkt anslutning till Herrgården. I Lindängen bor du med närhet till butiker, restauranger, bibliotek och mycket mer. Du har även nära till Lindängsbadet.

I centrala Malmö erbjuder vi lägenheter på Disponentgatan, Henrik Smithsgatan, Kamrergatan, Möllevångsgatan, Barkgatan och Ängelholmsgatan. Närområdet består till största del av bostadshus med stora inslag av caféer och restauranger. Inom tio minuters promenadavstånd från fastigheterna finns Malmös stadskärna.

Hermodsdal och Helenholm erbjuder vi lägenheter på Fosievägen, Eriksfältsgatan och Docentgatan i södra Malmö. Här finns gott om gröna ytor, parkområden och cykelvägar. I närheten finns både ett friluftsbad och flera fotbollsplaner. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi 4 miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. I Malmö har vi sedan 2013 anställt 27 personer, flertalet hyresgäster hos oss. Av de som fullföljde programmet på 12 månader gick 17 personer direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av målen. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

 

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

Lindängen:

TV: telenor.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.

Fosievägen:

TV: tele2.se
Fiber: Besök telenor.se

Herrgården & Centrala Malmö:

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.