Bo nära naturen i attraktiva Linköping

I universitetsstaden Linköping erbjuder vi över 1 500 moderna och trivsamma hyreslägenheter i bostadsområdena Ryd och Nygård. Här bor du i ett grönt och lummigt bostadsområde med närhet till natur och centrala Linköping.

Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt.

Välj mellan stora generösa bostäder till kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla.

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Linköping!

Välkommen på öppen visning den 23 september!

Kom och upplev vår moderna visningslägenhet på Rydsvägen 104. Vi berättar mer om vårt utbud av hyreslägenheter här i Linköping. Vilka önskemål har du? Varmt välkommen!

Torsdag den 23 september kl. 17.00-19.00
Rydsvägen 104 C i Linköping

Det går bra att komma när du vill till visningen. Däremot släpper vi bara in ett sällskap i taget i lägenheten. 

Det är viktigt att Folkhälsomyndighetens rekommendationer följs – att du är frisk, använder munskydd och handsprit samt håller avstånd till varandra. Löftet till dig är att vi på Victoria Park kommer göra detsamma. Handsprit och munskydd finns tillgängligt på våra visningar.

Kontakta oss

Vi erbjuder moderna bostäder för den stora familjen, för dig som studerar och vill dela lägenhet med en vän samt mindre kvadratsmarta lägenheter för par eller singelhushåll.

Välkommen att kontakta oss för att boka visning eller få information om vårt utbud av hyreslediga lägenheter i Linköping. Vi hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

 Telefon: 013 23 25 80
 E-post: uthyrning.linkoping@victoriapark.se

Se vår uthyrningspolicy här >>

Lina Granath

Uthyrare

Aydin Aksoy

Uthyrare

Matilda Blom

Uthyrare

Ryd

I Ryd äger och förvaltar vi 973 hyreslägenheter. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. 

Området har bra läge med närhet till fina grönområden, motionsspår och service. Ett par hundra meter bort ligger barnens favorit Valla där man kan hälsa på hos diverse djur. Backar för pulkaåkning och möjlighet att grilla finns. 

Här bor du med närhet till natur, centrala Linköping, Universitetet och Science Park Mjärdevi.

85 nybyggda hyreslägenheter

Nu är vår första etapp av nyproduktionen Parklunden på Rydsvägen färdigställd och inflyttad. Vi har även startat byggnationen av den andra etappen med 111 lägenheter. Inflyttning planeras till vintern 2022/2023.

Läs mer om Parklunden här.

Läs Corren-reportage här.

Läs intervju i Linköpings Näringsliv, med vår områdeschef Eleonor.

Nygård

I Nygård äger och förvaltar vi 585 hyreslägenheter, allt från kvadratsmarta ettor till generösa femrummare. Lägenheterna finns i låga två- och trevåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar. Området har bra läge med närhet till fina grönområde, centrala Linköping och köpcentrum.

 

Lediga lägenheter

Nyhet: 19 nybyggda hyreslägenheter - uthyrning pågår

Nu bygger vi 19 nya marklägenheter med uteplats med inflyttningsstart den 1 augusti 2021.

Lägenheterna ligger på följande adresser: Nämndemansgården 6-8, 14-18 och Rusthållaregården 16-18.
Välj mellan 1-2 rum och kök på 24-39 kvm. Nu har vi startat uthyrningen. Ansök idag.
Se lediga lägenheter här >>

Titta på vår digitala visning av en nybyggd etta>>

Under 2020 har vi byggt 45 kvadratsmarta marklägenheter med egna uteplatser. 

Läs Corren-reportage
Läs intervju i Linköpings Näringsliv, med vår områdeschef Eleonor.

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Linköping. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!