Bo nära naturen i attraktiva Linköping

I universitetsstaden Linköping erbjuder vi över 1 500 moderna och trivsamma hyreslägenheter i bostadsområdena Ryd och Nygård. Här bor du i ett grönt och lummigt bostadsområde med närhet till natur och centrala Linköping.

Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt.

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.
Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Linköping!

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka visning eller få information om vårt utbud av hyreslediga lägenheter i Linköping.

 Telefon: 013 23 25 80
 E-post: uthyrning.linkoping@victoriapark.se

Lina Granath

Uthyrare

Aydin Aksoy

Uthyrare

Matilda Blom

Uthyrare

Ryd

I Ryd äger och förvaltar vi 973 hyreslägenheter. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. 

Området har bra läge med närhet till fina grönområden, motionsspår och service. Ett par hundra meter bort ligger barnens favorit Valla där man kan hälsa på hos diverse djur. Backar för pulkaåkning och möjlighet att grilla finns. 

Här bor du med närhet till natur, centrala Linköping, Universitetet och Science Park Mjärdevi.

85 nybyggda hyreslägenheter

Nu är vår första etapp av nyproduktionen Parklunden på Rydsvägen färdigställd och inflyttad. Vi har även startat byggnationen av den andra etappen med 111 lägenheter. Inflyttning planeras till vintern 2022/2023.

Läs mer om Parklunden här.

Läs Corren-reportage här.

Nygård

I Nygård äger och förvaltar vi 585 hyreslägenheter, allt från kvadratsmarta ettor till generösa femrummare. Lägenheterna finns i låga två- och trevåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar. Området har bra läge med närhet till fina grönområde, centrala Linköping och köpcentrum.

45 nybyggda hyreslägenheter

Under 2020 har vi byggt 45 kvadratsmarta marklägenheter med egna uteplatser. Vi planerar för ytterligare 19 nya marklägenheter och den 1 augusti 2021 är det inflyttningsstart. Välj mellan 1-2 rum och kök på 24-39 kvm.

Läs Corren-reportage här.

Lediga lägenheter

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Linköping. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!