Välkommen till Victoria Park i Linköping

Kontakta Bobutiken

Kontakt

Telefontider:  Helgfri mån kl. 07-19 och
tis-fre kl. 07-18
Tel: 010 20 93 900​
E-post: linkoping@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 013 14 46 96
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Rydsvägen 80 D
584 31 Linköping
Besökstider: Den första och sista vardagen i varje månad 08.00-16.00. Du även välkommen på besök efter tidsbokning. Välkommen att boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 1 400 hyreslägenheter i Linköping

I Ryd äger och förvaltar Victoria Park 888 lägenheter. Lägenheterna finns i låga tvåvåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Området har bra läge med närhet till fina grönområden, motionsspår och service. Ett par hundra meter bort ligger barnens favorit Valla där man kan hälsa på hos diverse djur. Backar för pulkaåkning och möjlighet att grilla finns.

I Nygård äger och förvaltar Victoria Park 540 hyreslägenheter, allt från kvadratsmarta ettor till generösa femrummare. Lägenheterna finns i låga två- och trevåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar. Området har bra läge med närhet till fina grönområde och service.

85 nya hyreslägenheter med inflyttning i slutet av år 2020

Den första etappen om 85 nya lägenheter byggs nu i Ryd, nära Linköpings universitet. Läs mer och anmäl dig till projektet här >>.

Ytterligare 45 nya hyreslägenheter byggs

Vi omvandlar tomma källarutrymmen till 45 nya kvadratsmarta lägenheter med uteplats. De första sex lägenheterna är inflyttningsklara i april 2020. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.