Välkommen hem till oss i Linköping

Kontakta oss

Telefontider:  Helgfri mån kl. 07-19 och
tis-fre kl. 07-18
Tel: 010 20 93 900​
E-post: linkoping@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 013 14 46 96
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Rydsvägen 80 D, 584 31 Linköping
Besökstider: Den första och sista vardagen i varje månad 08.00-16.00. Du även välkommen på besök efter tidsbokning. Boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 1 400 hyreslägenheter i Linköping

I Ryd äger och förvaltar Victoria Park 888 lägenheter. Lägenheterna finns i låga tvåvåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Området har bra läge med närhet till fina grönområden, motionsspår och service. Ett par hundra meter bort ligger barnens favorit Valla där man kan hälsa på hos diverse djur. Backar för pulkaåkning och möjlighet att grilla finns.

I Nygård äger och förvaltar Victoria Park 540 hyreslägenheter, allt från kvadratsmarta ettor till generösa femrummare. Lägenheterna finns i låga två- och trevåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar. Området har bra läge med närhet till fina grönområde och service.

Parklunden - 85 nya hyreslägenheter med inflyttningsstart december 2020

Vi bygger 4 nya hus med 85 moderna och välplanerade lägenheter i Ryd. Läs mer och anmäl intresse på hyreslediga lägenheter >>.

Ytterligare 45 nya hyreslägenheter byggs

Vi omvandlar tomma källarutrymmen till 45 nya kvadratsmarta lägenheter med uteplats. De första sex lägenheterna är inflyttningsklara i juni 2020. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans.
I början av maj planerar vi invigning av den nya lekplatsen bakom Rydsvägen 10 med många roliga aktiviteter, bland annat ansiktsmålning, grillar vi korv, delar ut blommor och vi får besök av Mr Goran och hans ballongshow. Även årets Skäggetorpsdag arrangeras i maj. Vi återkommer med inbjudan när det närmar sig.

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi 5 miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute, flertalet hyresgäster hos oss. I Linköping har vi sedan 2014 anställt 20 personer. Av de som fullföljde programmet på 12 månader gick 11 personer gick direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.