Välkommen hem till oss i Linköping

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900​
E-post: linkoping@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 013 14 46 96
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Rydsvägen 80 D, 584 31 Linköping
Besökstider: Måndagar kl. 13-18.

Vi erbjuder 1 500 hyreslägenheter i Linköping

I Ryd äger och förvaltar Victoria Park 888 lägenheter. Lägenheterna finns i låga tvåvåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Området har bra läge med närhet till fina grönområden, motionsspår och service. Ett par hundra meter bort ligger barnens favorit Valla där man kan hälsa på hos diverse djur. Backar för pulkaåkning och möjlighet att grilla finns.

I Nygård äger och förvaltar Victoria Park 604 hyreslägenheter, allt från kvadratsmarta ettor till generösa femrummare. Lägenheterna finns i låga två- och trevåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar. Området har bra läge med närhet till fina grönområde och service.

Vi har byggt 130 nya hyreslägenheter och fler är på gång

Nu är vår första etapp av nyproduktionen i Ryd färdigställd och inflyttad. Vi hoppas att alla nya hyresgäster kommer att trivas hos oss, i huset, gården och staden. Under förra året har vi även byggt 45 marklägenheter med egna uteplatser - genom att omvandla källarlokaler. Titta på vår digitala visning av en nybyggd etta>>

I april 2021 startade vi både nyproduktion och ombyggnation av totalt 156 nya hyreslägenheter. Det blir 111 lägenheter i Ryd, andra etappen av Parklunden med planerad inflyttning vintern 2022/2023. I Nygård bygger 19 marklägenheter med uteplatser med inflyttningsstart 1 augusti 2021.

Läs Corren-reportage här: De bygger 570 lägenheter >>, Företaget satsar på underjordiskt >>

Läs intervju med Eleonor Biberg, områdeschef, i Linköpings Näringsliv (s 46): Nytänkade på Victoria Park >>

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans.Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi 5 miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute, flertalet hyresgäster hos oss. I Linköping har vi sedan 2014 anställt 20 personer. Av de som fullföljde programmet på 12 månader gick 11 personer gick direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.