Välkommen till Kristianstad

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Du hittar majoriteten av våra lägenheter mitt i stan - nära till stadsliv, tivoliparken, strövområde och tågstationen. 

Vi erbjuder moderna bostäder för den stora familjen, för dig som studerar och vill dela lägenhet med en vän samt mindre kvadratsmarta lägenheter för par eller singelhushåll. 

Välkommen på öppen visning!

Kom till vår visningslägenhet och upplev våra moderna och välplanerade hyresbostäder. Vi berättar mer om vårt utbud av bekvämt boende här i Kristianstad. Vilka önskemål har du?

 Adress
 Tidpunkt

Kontakta mig.

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Hanna Dicksson, Ansvarig uthyrare

uthyrning.kristianstad@victoriapark.se

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Läs vår uthyrningspolicy här >>

Centrala Kristianstad

Majoriteten av våra 600 lägenheter ligger mitt i stan. Här har du närhet till stadsliv, tivoliparken, strövområde och tågstationen.

Adresser

Ö Boulevarden, Kvarngatan, Milnergatan, Helgegatan, V Boulevarden, Handsmakaregatan, Sadelmakaregatan, Björkvägen, Skogsvägen, Lagmansgsgatan, Vasagatan, Lasarettsboulevarden, Kvarngatan, Döbelnsgatan, Sjöcronasgata, Österlånggatan

Öllsjö

I natursköna Öllsjö erbjuder vi marklägenheter på Lägervägen 2-73. Närhet till strövområde, skola, köpcenter och mycket bra bussförbindelser. 6 km från Kristianstad centrum.

Adresser

Lägervägen 2-73

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Kristianstad. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!