Välkommen hem till oss i Kristianstad

Kontakt

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16
Tel: 010 20 93 900
E-post: kristianstad@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 044 19 06 50
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Björkvägen 1 B, 291 34 Kristianstad
Besökstider: Vi håller tillfälligt stängt för besök p.g.a coronaviruset. Du är självklart fortsatt välkommen att kontakta oss. Serviceärenden som inte är brådskande kommer vi vänta med att genomföra.

Vi erbjuder 580 hyreslägenheter i Kristianstad

Majoriteten av våra 580 lägenheter ligger mitt i stan. Här har du närhet till stadsliv, tivoliparken, strövområde och tågstationen. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Vi skapar fler hem - 16 nya vindslägenheter

Under 2020 har vi omvandlat vindarna i kv. Musketören till nya lägenheter. Efterfrågan på hyreslägenheter i Kristianstad är mycket stor och vi är glada över att skapa fler boendemöjligheter. Totalt byggs 16 nya kvadratsmarta ettor, fördelat på fastighetens tre huskroppar. Lägenheterna publiceras på hemsidan så fort inflyttningsdatumet är klart.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.