Vi erbjuder moderna hyreslägenheter i Karlskrona

Karlskrona är Världsarvsstaden som präglas av marin historia. Förutom örlogsbas och varvsindustri har på senare år flera IT- och telekombolag fått betydande roller liksom den tekniska högskolan. I Karlskrona kan vi erbjuda fina och välplanerade hyreslägenheter i följande områden: Trossö, Galgamarken, Annebo, Kungsmarken, Lyckeby, Rödeby och Jämjö.

Välkommen på öppen visning 23 augusti!

Kom och upplev vår höga standard och fina planlösningar! Vi hälsar dig varmt välkommen till vår visningslägenhet på Kungsmarksvägen 97 i Karlskrona.

Du får också möjlighet att träffa oss och prata om andra lediga lägenheter i Karlskrona.

16.00-18.00
Söndag 23 augusti 2020
Kungsmarksvägen 97

Info gällande Covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att begränsa antalet som samtidigt är i lägenheten. Handsprit finns tillgängligt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Karlskrona eller boka visning?

Vi hjälper dig gärna med att matcha lediga lägenheter efter dina önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss på uthyrning.karlskrona@victoriapark.se

Kungsmarken

I området Kungsmarken ligger ett av Karlskronas största bostadsområden uppe på en höjd. Husen har en mycket karaktäristisk, rundad arkitektur som syns på långt håll. Kungsmarken ligger nära badplatser och grönområden och har en egen bilfri innergård med lekplatser, plaskdamm och fotbollsplan. Från Kungsmarken finns goda bussförbindelser, både in mot centrum och till närliggande shoppingcentrum. Här finns också närbutiker, förskola, grundskola, närpolis, restaurang och kyrka. Dessutom ligger Barnens Lekland precis nedanför bostadsområdet.

Victoria Park erbjuder 350 lägenheter i Västra huset på Kungsmarksvägen 87-113, vilket byggdes i mitten av 70-talet. Storleken varierar från ett till fyra rum och kök. Flera av lägenheterna är studentbostäder.

Adress

Kungsmarksvägen

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Därför arbetar vi med att skapa riktigt bra platser att leva på.

Utöver att vi sköter underhåll, reparationer och service satsar vi på hållbara relationer, upprustning av våra fastigheter och att erbjuda fler bostäder.