Vi erbjuder moderna hyreslägenheter i Karlskrona

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan bostadskö. Du finner våra lägenheter i följande områden: Trossö, Galgamarken, Annebo, Kungsmarken, Lyckeby, Rödeby och Jämjö.

Vi erbjuder generösa bostäder för den stora familjen, för dig som studerar och vill dela lägenhet med en vän eller mindre kvadratsmarta lägenheter för par eller singelhushåll. 

Välkommen på öppen visning den 24 oktober

Kom och upplev våra moderna och välplanerade hyresbostäder. Vi berättar mer om vårt utbud av bekvämt boende här i Karlskrona. Vilka önskemål har du? 

Vi hälsar vi dig varmt välkommen på öppen visning i en av våra ettor på Annebovägen 2 B i Karlskrona:

Söndagen den 24 oktober kl. 15.00-17.00

Det går bra att komma när du vill under visningstiden, men vi tar endast in ett sällskap i taget i visningslägenheten.

Det är viktigt att Folkhälsomyndighetens rekommendationer följs – att du är frisk, använder munskydd och handsprit samt håller avstånd till varandra. Löftet till dig är att vi på Victoria Park kommer göra detsamma. Handsprit och munskydd finns tillgängligt på våra visningar.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Karlskrona eller boka visning?

Vi hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Läs vår uthyrningspolicy här >>

Varmt välkommen att kontakta oss på uthyrning.karlskrona@victoriapark.se

Jhonny Olsson

Egzonita Maxhuni

Film: Välkommen hem

Kungsmarken

I området Kungsmarken ligger ett av Karlskronas största bostadsområden uppe på en höjd. Husen har en mycket karaktäristisk, rundad arkitektur som syns på långt håll. Kungsmarken ligger nära badplatser och grönområden och har en egen bilfri innergård med lekplatser, plaskdamm och fotbollsplan. Från Kungsmarken finns goda bussförbindelser, både in mot centrum och till närliggande shoppingcentrum. Här finns också närbutiker, förskola, grundskola, närpolis, restaurang och kyrka. Dessutom ligger Barnens Lekland precis nedanför bostadsområdet.

Victoria Park erbjuder 350 lägenheter i Västra huset på Kungsmarksvägen 87-113, vilket byggdes i mitten av 70-talet. Storleken varierar från ett till fyra rum och kök. Flera av lägenheterna är studentbostäder.

Adress

Kungsmarksvägen

Trossö & Galgamarken

Trossö erbjuder vi fina välplanerade lägenheter i centrala Karlskrona. Här finns ett stort utbud av handel, restauranger, nöjen och kulturutbud. Perfekt läge för dig som vill bo mitt i stan. På Trossö finns två vackra parker, stadsbiblioteket och många historiska byggnader. Till och från centrum går samtliga stadsbussar samt länstrafik, tåg och flygbuss mot Kallinge.

Galgamarken är ett grönt och mysigt bostadsområde som ligger nära vattnet, strax utanför Karlskronas centrum. Härifrån är det nära till precis allt: centrum, Blekingesjukhuset, förskola, grundskola, högskola, stormarknader, badplatser och rekreationsområden. Precis intill strandkanten ligger vårt hus på Polhemsgatan.

 

Adresser i Trossö

Stenbergsgränd, Ronnebygatan, Norra Kungsgatan och Drottninggatan

Adress i Galgamarken

Polhemsgatan 29

Annebo

Annebo är ett lugnt område med mycket goda kommunikationer. Strax intill vid Blekingesjukhuset ligger Bergåsa station där de flesta stads- och länsbussar passerar och Öresundståg mot Malmö/Köpenhamn stannar. Området ligger nära den vackra Wämöparken och rekreationsområdet Västra mark som har både badplats och motionsspår. Blekinge Tekniska Högskola ligger på gångavstånd för boende i våra studentlägenheter. 

Adresser

Annebovägen 1-4, Gamla Infartsvägen 3 A-C, Trädgårdsmästarevägen 2

Jämjö

Jämjö är en tätort utanför Karlskrona. Här finns allt som behövs i form av handel och service, från mataffärer, skolor, vårdcentral, restauranger med mera. E22 passerar genom orten och det finns goda bussförbindelser med både Karlskrona och Kalmar. Jämjö ligger vackert med omväxlande natur, från böljande fält till täta skogar och samtidigt nära Blekinges östra skärgård som är en riktig pärla. 

På Brånavägen ligger fem av våra fastigheter. De är byggda i två våningar och erbjuder 2:or, 3:or och 4:or. Lägenheterna har entré i markplan och marklägenheterna har egen uteplats medan de på övre plan har balkong.

Adresser

Skolvägen, Brånavägen, Hammarbyvägen, Östra Stationsvägen och Villavägen

Rödeby & Lyckeby

Rödeby ligger omkring 12 kilometer utanför Karlskrona. Det är en egen tätort med allt från butiker, skolor och vårdcentral till ett omfattande industri- och näringsliv. Här finns till och med en egen slalombacke, vilket inte tillhör vanligheterna i Blekinge. Det finns gott om rekreationsområden och idrottsanläggningar, bland annat simhall, motocross- och golfbana.

Lyckeby är en modern stadsdel med skolor, restauranger och service. Här ligger också Karlskronas två största köpcentrum Amiralen och Slottsbacken. Det går flera bussförbindelser mellan Lyckeby och Karlskrona centrum, varav de snabbaste tar omkring tio minuter. Vacker natur omger Lyckeby. Förutom den fridfulla Lyckebyån finns flera badplatser, skogsområden och dessutom en naturskön vandringsled som bland annat korsar ett forntida gravfält.

Adresser i Rödeby

Nyhemsvägen, Stationsvägen, Johannesbergsvägen, Kemivägen, Skogsstigen 1A-E

Adresser i Lyckeby

Carlandravägen 2-56

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Karlskrona. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Röster från våra kvarter i Karlskrona – Träffa Sten, Hjördis och Ann-Christin >> 

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!