Vi erbjuder moderna hyreslägenheter i Karlskrona

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan bostadskö. Du finner våra lägenheter i följande områden: Trossö, Galgamarken, Annebo, Kungsmarken, Lyckeby, Rödeby och Jämjö.

Vi erbjuder generösa bostäder för den stora familjen, för dig som studerar och vill dela lägenhet med en vän eller mindre kvadratsmarta lägenheter för par eller singelhushåll. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Karlskrona eller boka visning?

Vi hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Läs vår uthyrningspolicy här >>

Varmt välkommen att kontakta oss på uthyrning.karlskrona@victoriapark.se

Jhonny Olsson

Egzonita Maxhuni

Film: Välkommen hem

Kungsmarken

I området Kungsmarken ligger ett av Karlskronas största bostadsområden uppe på en höjd. Husen har en mycket karaktäristisk, rundad arkitektur som syns på långt håll. Kungsmarken ligger nära badplatser och grönområden och har en egen bilfri innergård med lekplatser, plaskdamm och fotbollsplan. Från Kungsmarken finns goda bussförbindelser, både in mot centrum och till närliggande shoppingcentrum. Här finns också närbutiker, förskola, grundskola, närpolis, restaurang och kyrka. Dessutom ligger Barnens Lekland precis nedanför bostadsområdet.

Victoria Park erbjuder 350 lägenheter i Västra huset på Kungsmarksvägen 87-113, vilket byggdes i mitten av 70-talet. Storleken varierar från ett till fyra rum och kök. Flera av lägenheterna är studentbostäder.

Adress

Kungsmarksvägen

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Karlskrona. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Röster från våra kvarter i Karlskrona – Träffa Sten, Hjördis och Ann-Christin >> 

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!