VÄlkommen hem till oss i Karlskrona

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900
E-post: karlskrona@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 010 470 52 52
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Drottninggatan 16, 371 31 Karlskrona
Besökstider: Måndagar kl. 13-17
Den 1:a, 15:e och sista vardagen i månaden kl. 9-12 och 13-16.


Vi erbjuder 1 400 hyreslägenheter i Karlskrona

Karlskrona är Världsarvsstaden som präglas av marin historia. Förutom örlogsbas och varvsindustri har på senare år flera IT- och telekombolag fått betydande roller liksom den tekniska högskolan. I Karlskrona kan vi erbjuda fina och välplanerade hyreslägenheter i följande områden: Trossö, Galgamarken, Annebo, Kungsmarken, Lyckeby, Rödeby och Jämjö.

Vi firar 5-årsjubileum i Kungsmarken

För fem år sedan tog vi över 343 hyreslägenheter i Kungsmarken. Det här firade vi under ett utomhusevenemang den 2 oktober där vi bjöd in alla hyresgäster som bor i Kungsmarken. Vi bjöd på mat, tårta, livemusik och aktiviteter för barnen. Hyresgästföreningen var även på plats. Se filmen från jubileet här>>

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Röster från våra kvarter

Träffa hyresgästerna Sten, Ann-Christin och Hjördis, som berättar hur de trivs här i Karlskrona. Läs mer här >>

  

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.