VÄlkommen till Victoria Park i Karlskrona

Kontakta Bobutiken

Kontakt

Telefontider: Helgfri mån kl. 07-19
samt tis-fre kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: karlskrona@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 010 470 52 52
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Drottninggatan 16
371 31 Karlskrona
Besökstider: Den första, 15:e och sista vardagen i varje månad kl. 9-12 och kl. 13-16. Du är även välkommen på besök efter tidsbokning. Du bokar en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 1 350 hyreslägenheter i Karlskrona

På Trossö ligger Karlskronas centrum med stort utbud av handel, restauranger, nöjen och kulturutbud. Här finns två vackra parker, stadsbiblioteket och många historiska byggnader.

Galgamarken är ett grönt och mysigt bostadsområde som ligger nära vattnet, strax utanför Karlskronas centrum. Precis intill strandkanten ligger vårt hus på Polhemsgatan. Våra lägenheter har flera stora balkonger med sjöutsikt. 

Annebo är ett lugnt område med mycket goda kommunikationer. Området ligger nära den vackra Wämöparken och rekreationsområdet Västra mark som har både badplats och motionsspår.

Området Kungsmarken ligger nära badplatser och grönområden och har en egen bilfri innergård med lekplatser och fotbollsplan. Här finns också en närbutik och grundskola. Barnens Lekland ligger precis nedanför bostadsområdet.

Vacker natur omger Lyckeby. Förutom den fridfulla Lyckebyån finns flera badplatser, skogsområden och dessutom en naturskön vandringsledt. Här ligger också Karlskronas två största köpcentrum Amiralen och Slottsbacken.

Rödeby ligger omkring 12 kilometer utanför Karlskrona. Det är en egen tätort med allt från butiker, skolor och vårdcentral till ett omfattande industri- och näringsliv. Här finns till och med en egen slalombacke.

Jämjö är en tätort utanför Karlskrona. Här finns en mataffär, skolor, vårdcentral och restauranger. E22 passerar genom orten och det finns goda bussförbindelser till både Karlskrona och Kalmar. 

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Vänliga hälsningar
Elna Omanovic med personal
Områdeschef

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.