Välkommen hem till oss i HANINGE

Kontakta oss

Telefontider:  Helgfri mån kl. 07-19 och
tis-fre kl. 07-18
Tel: 010 20 93 900​
E-post: haninge@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 08 5500 8707
Störningsjouren: 08 1244 6614
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Jungfrunsgata 415, 136 60 Brandbergen
Besökstider: Måndagar kl. 16.00-19.00. Du är även välkommen på besök efter tidsbokning. Du bokar en tid genom att ringa eller mejla oss. 

Vi erbjuder 2 140 hyreslägenheter i Haninge

Brandbergen ligger i skärgårdskommunen Haninge, 2 mil söder om centrala Stockholm och är ett barnvänligt område med närhet till natur och köpcentrum. Goda kommunikationer med direktbuss in till Stockholm och närhet till pendeltåg.

I området finns förskolor, skola och lokalt centrum med ett flertal butiker. Gångavstånd till Tyresta nationalpark och badplats vid Ramsjön.

Badanläggning – stängt för säsongen

Sommaren 2020 startade bra med en värmebölja och väldigt många besökare på vår badanläggning med generöst poolområde med soldäck. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda badet i allmänhet och i synnerhet för alla barn som inte har möjlighet att komma till havet. I ett lyckat samarbete med FC Brandbergen vår lokala fotbollsförening har vi badvärdar på plats. Badet var öppet alla dagar kl. 10-19 under hela sommarlovet. Vi ser fram i mot nästa säsong när vi öppnar badet igen.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra,skapar vi trygghet. Datumen för 2020 är ännu inte bestämda, vi återkommer med inbjudan.

Varje år är vi stolta samarbetspartners till Brandbergsfestivalen, Haningedagen och Dansbanan som står för valborgsfirandet med fyrverkerier, midsommarfirande, Allsångskvällar, danstillställningar och mycket mera som är mycket uppskattade och välbesökta.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Extra öppettider för utflytt och inflytt

För avflyttande hyresgäster: Den 1:a och 16:e vardagen i varje månad kl. 11.00-12.00.

För inflyttande hyresgäster: Den 1:a och 16:e vardagen i varje månad kl. 13.00-14.00.

Viktiga sidor

Samarbeten

  • Dansbanan
  • Brandbergsfestivalen
  • Hyresgästföreningen Haningedagen
  • Grannsamverkan

Frågor om Media och IT?

TV: telia.se/aktivera​
Fiber: Besök telia.se