Välkommen hem till oss i Göteborg och mölndal

Kundservice

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900​
E-post: goteborg@victoriapark.se

Journummer (kvällar & helger)

Angered: 031 703 16 70
Bergsjön och Kållered: 010 222 29 95

skadedjur

Anticimex: 075 245 10 00

Adress

Vaniljgatan 5 424 45 Angered

Besökstider: Vi håller tillfälligt stängt för besök p.g.a coronaviruset. Du är självklart fortsatt välkommen att kontakta oss. Serviceärenden som inte är brådskande kommer vi vänta med att genomföra. 

Vi erbjuder 1 700 hyreslägenheter i Göteborg och Mölndal

I Lövgärdet finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Här är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön eller naturreservatet Vättlefjäll. Förskola och skola finns i kvarteret. I området finns även Lövgärdet Centrum, med affärer och restauranger. 

I Bergsjön erbjuder vi moderna och välplanerade lägenheter. Området är småskaligt och trevligt med kedjehus-karaktär och många grönytor med lekplatser. Du har gångavstånd till Bergsjön Centrum med affärer, restauranger, livsmedel och annan service som vårdcentral, apotek och bibliotek.

I Mölndal, i barnvänliga området Kållered erbjuder vi 200 lägenheter, från ett till fyra rum och kök i 4-våningshus. I bostadsområdet finns skola, bibliotek och livsmedelsaffärer. I Kållered centrum finns även IKEA, COOP, Willys samt Rusta och Netto. För dig som pendlar har du nära påfarter på E20 med 15 min till centrala Göteborg. Det är nära till Kållered tågstation och busstation. Under våren 2023 kommer vi kunna erbjuda ytterligare 92 hyreslägenheter i ett nybyggt hus längs med Våmmedalsvägen. Läs mer här >>

Nytt torg vid Lövgärdets centrum

Under våren har vi byggt om hela Lövgärdets torg från grunden. Nya planteringar och träd, markplattor, leksakståg, ökad belysning och bänkar är nu på plats. Renoveringen är en stor satsning och ett bra exempel på hur vi arbetar för att skapa trygga och trivsamma bostadsområden, såväl inne som utomhus. Vi hoppas att alla som bor och verkar i Lövgärdet kommer att trivas med det nya torget. Läs mer om invigningen här>>>

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi fyra miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Sedan 2015 har vi i Göteborg anställt 18 personer. Av de som fullföljde programmet på 12 månader gick 7 personer direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. 

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra skapar vi trygghet. Tillsammans. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Viktiga sidor

SAMARBETEN

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.