Välkommen till Victoria Park i Göteborg

Kontakta Bobutiken

Kontakt

Telefontider: Helgfri mån kl. 07-19 och
tis-fre kl. 07-18
Tel: 010 20 93 900​
E-post: goteborg@victoriapark.se

Journummer

Angered: 031 703 16 70
Bergsjön och Kållered: 010 222 29 95
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Vaniljgatan 5
424 45 Angered

Besökstider: Med anledning av Corona och rådande smittspridning tar vi endast emot besök efter tidsbokning. Välkommen att boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 1 650 hyreslägenheter i Göteborg

I Lövgärdet finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Här är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön eller naturreservatet Vättlefjäll. Förskola och skola finns i kvarteret. I området finns även Lövgärdet Centrum, med affärer, restauranger och apotek.

I Bergsjön erbjuder vi moderna och välplanerade lägenheter. Området är småskaligt och trevligt med kedjehus-karaktär och många grönytor med lekplatser. Du har gångavstånd till Bergsjön Centrum med affärer, restauranger, livsmedel och annan service som vårdcentral, apotek och bibliotek.

I Våmmedal, ett barnvänligt område i Kållered erbjuder vi 200 lägenheter, från ett till fyra rum och kök i 4-våningshus. I bostadsområdet finns skola, bibliotek och livsmedelsaffärer. I Kållered centrum finns även IKEA, COOP, Willys samt Rusta och Netto.

För dig som pendlar har du nära påfarter på E20 med 15 min till centrala Göteborg. Det är nära till Kållered tågstation och busstation. 

Mina sidor för serviceanmälan
Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.