Välkommen till naturnära
kv. Duvan i Eskilstuna

I kvarteret Duvan har vi stora lägenheter med 3 rum och kök lediga. Från balkongen har du fin utsikt över det omgivande grönområdet. 

Här bor du med närhet till stadens utbud och nära till naturen vilket skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Du har gångavstånd till ICA Maxi, gym, busshållplats och förskola/skola. I närheten finns ett handelsområde, där du bland annat finner Biltema och Dollarstore.

Dessutom är det goda pendlingsmöjligheter, då du enkelt tar dig till E20 samt att det finns riktigt bra bussförbindelser med centrala Eskilstuna och Mälartåg med direkttåg till och från Stockholm.

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

 

Moderna lägenheter - samtliga med balkong

2 rum och kök, 46-64 kvm: 9 st
3 rum och kök, 74-83 kvm: 26 st 
4 rum och kök, 81-105 kvm: 3 st

Lediga lägenheter på Karl Hovbergsgatan, Eddavägen

    

Teckna hyreskontrakt och få Matkasse i två månader

Just nu får du en matkasse för 4 personer från Ica Maxi i 8 veckor när du tecknar hyreskontrakt i utvalda lägenheter på kv. Duvan. Erbjudandet gäller under en begränsad period och en gång per hushåll.

Boka personlig visning

Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka visning: 010 209 73 53, eller uthyrning.eskilstuna@victoriapark.se.

 

 

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av hyreslägenheter, vi hjälper till att matcha med dina önskemål. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Du når oss på 010 209 73 53, eller uthyrning.eskilstuna@victoriapark.se.

Janina Liljebjörn

Akkad Jallo

Gunilla Fredriksson

Yvonne Bouja

Råbergstorp

Råbergstorp är ett mycket barnvänligt område med naturen nära inpå. Här finns lägenheter med allt från ett till åtta rum och kök som alla ligger i fyravåningshus. Balkongerna vätter in mot den bilfria gården. I området finns det livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan samt förskola och skola.

Fina grönområden i närheten bl.a. Vilsta Friluftsområde och Kronskogen med elljusspår. Bra bussförbindelser och gång/cykelvägar. Ca 3 km till tågstationen. Närhet till livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, post mm.

Adresser

Assessorsgatan, Domaregatan, Rådmansgatan, Lagmansgatan

Skiftinge

Skiftinge är omgiven av natur. I Årbyskogen kan du promenera, jogga, eller åka skidor under vinterhalvåret. 10 minuters bildfärd till Sundbyholms bad, travbana och golfbana. Det finns ett flertal skolor och förskolor i området. Du har också tillgång till ICA-Maxi Stormarknad, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. Lägenheterna i Skiftinge är ljusa med stora fönster, de flesta har balkong och en del är genomgående. Här bor man lugnt och naturen utanför fönstret.

Adresser

Skiftinge Centrum, Rosstorpsvägen, Skiftingegatan, Gårdskälsgatan, Karl Hovbergsgatan, Vårvägen

Västermalm

Västermalm är vackert beläget strax sydväst om centrum. Området ligger nära natur, friluftsområdet Vilsta och Eskilstunaån. I området finns livsmedelsbutik, pizzeria, skola, förskola. Bra kommunikationer med cykelbanor och bra bussförbindelser. Ca 3 km till centrum, 10 minuter med cykel.

Adresser

Gillbergavägen, Mossvägen, Västermalmsgatan, Engelbrektsgatan, Villagatan, Sturegata, Alvägen

Myrtorp

En grönskande oas, barnvänligt område utan genomfartstrafik. Myrtorp gränsar till Kronskogens friluftsområde som tar dig till Tuna Park, Parken Zoo och Parkenbadet. Närhet till skolor, förskolor, livsmedelsaffär, pizzeria mm. Goda bussförbindelser med centrum.

4 nya marklägenheter på Stavangergatan 2 och 4 
Vi är riktigt stolta över våra nya och attraktiva marklägenheter med uteplatser i Myrtorp.  Välj mellan kvadratsmarta ettor på 27-42 kvm och tvåa på 45 kvm på  Stavangergatan. Samtliga med hög och modern standard.

Adresser

Gillbergavägen, Stavangergatan, Esbjergsgatan

Norr

I vår omtyckta fastighet på Västra Storgatan 7 bor du endast ett stenkast från stadsparken och centrum.

Adresser

Västra Storgatan 7

Sahl

Välkommen till Sahl - ett populärt och barnvänligt område. Närhet till fina strövområden och motionsspår i Årbyskogen.

Närhet till ICA Maxi, vårdcentral och apotek samt bra bussförbindelser.

6 nya marklägenheter på Karl Hovbergsgatan 17 och 25 
Vi är riktigt stolta över våra nya och attraktiva marklägenheter med uteplatser i Sahl.  Välj mellan kvadratsmarta ettor på 27-42 kvm och tvåor på 45-55 kvm på  Karl Hovberggatan. Samtliga med hög och modern standard.

Adresser

Karl Hovbergsgatan, Eddavägen

Stenby

Stenby är ett attraktivt område med både hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter. Alla våra lägenheter har balkong eller uteplats. Området är grönt med bilfria gårdar och gott om gemensamma ytor. I området finns livsmedelsbutik och förskola. Närhet till Tuna Park och Parken Zoo. Goda kommunikationer med centrum.

Adresser

Granitgången, Sandstensgången, Täljstensgången, Rubingången, Safirgången, Diamantgången, Kvartsgången, Smaragdgången, Fältspatsgången, Glimmergången, Kalkstensgången, Gnejsgången

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Eskilstuna. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!