Vi erbjuder moderna 
hyreslägenheter i Eskilstuna

Med bara 45 minuters resväg till Stockholm har Eskilstuna blivit en av de snabbast växande städerna i landet. Här bor du i gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten. Närhet till livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan, förskola, skola och centrala Eskilstuna. Riktigt bra bussförbindelser med centrala Eskilstuna och Mälartåg med direkttåg till och från Stockholm.

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på nyrenoverade hyreslägenheter utan kötid.

Välkommen på visning 23 och 24 september

Kom och upplev vår höga standard och ljusa planlösningar. 

Onsdagen den 23 september kl. 16.30-18.00 är du välkommen till Lagmansgatan 10, Råbergstorp.

Torsdagen den 24 september kl. 16.30-18.00 är du välkommen till Stavangergatan 4, Myrtorp.

Vi berättar även mer om vårt utbud av lediga lägenheter i Råbergstorp, vi hjälper till att matcha med dina önskemål. 

Vänliga hälsningar
Akkad och Gunilla

 

Råbergstorp

Råbergstorp är ett mycket barnvänligt område med naturen nära inpå. Här finns lägenheter med allt från ett till åtta rum och kök som alla ligger i fyravåningshus. Balkongerna vätter in mot den bilfria gården. I området finns det livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan samt förskola och skola.

Fina grönområden i närheten bl.a. Vilsta Friluftsområde och Kronskogen med elljusspår. Bra bussförbindelser och gång/cykelvägar. Ca 3 km till tågstationen. Närhet till livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, post mm.

Adresser

Assessorsgatan, Domaregatan, Rådmansgatan, Lagmansgatan

Skiftinge

Skiftinge är omgiven av natur. I Årbyskogen kan du promenera, jogga, eller åka skidor under vinterhalvåret. 10 minuters bildfärd till Sundbyholms bad, travbana och golfbana. Det finns ett flertal skolor och förskolor i området. Du har också tillgång till ICA-Maxi Stormarknad, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. Lägenheterna i Skiftinge är ljusa med stora fönster, de flesta har balkong och en del är genomgående. Här bor man lugnt och naturen utanför fönstret.

Adresser

Skiftinge Centrum, Rosstorpsvägen, Skiftingegatan, Gårdskälsgatan, Karl Hovbergsgatan, Vårvägen

Västermalm

Västermalm är vackert beläget strax sydväst om centrum. Området ligger nära natur, friluftsområdet Vilsta och Eskilstunaån. I området finns livsmedelsbutik, pizzeria, skola, förskola. Bra kommunikationer med cykelbanor och bra bussförbindelser. Ca 3 km till centrum, 10 minuter med cykel.

Adresser

Gillbergavägen, Mossvägen, Västermalmsgatan, Engelbrektsgatan, Villagatan, Sturegata, Alvägen

Myrtorp

En grönskande oas, barnvänligt område utan genomfartstrafik. Myrtorp gränsar till Kronskogens friluftsområde som tar dig till Tuna Park, Parken Zoo och Parkenbadet. Närhet till skolor, förskolor, livsmedelsaffär, pizzeria mm. Goda bussförbindelser med centrum.

Adresser

Gillbergavägen, Stavangergatan, Esbjergsgatan

Norr

I vår omtyckta fastighet på Västra Storgatan 7 bor du endast ett stenkast från stadsparken och centrum.

Adresser

Västra Storgatan 7

Sahl

Välkommen till Sahl - ett populärt och barnvänligt område. Närhet till fina strövområden och motionsspår i Årbyskogen.

Närhet till ICA Maxi, vårdcentral och apotek samt bra bussförbindelser.

Adresser

Karl Hovbergsgatan, Eddavägen

Stenby

Stenby är ett attraktivt område med både hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter. Alla våra lägenheter har balkong eller uteplats. Området är grönt med bilfria gårdar och gott om gemensamma ytor. I området finns livsmedelsbutik och förskola. Närhet till Tuna Park och Parken Zoo. Goda kommunikationer med centrum.

Adresser

Granitgången, Sandstensgången, Täljstensgången, Rubingången, Safirgången, Diamantgången, Kvartsgången, Smaragdgången, Fältspatsgången, Glimmergången, Kalkstensgången, Gnejsgången

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Därför arbetar vi med att skapa riktigt bra platser att leva på.

Utöver att vi sköter underhåll, reparationer och service satsar vi på hållbara relationer, upprustning av våra fastigheter och att erbjuda fler bostäder.