Välkommen till Victoria Park i Eskilstuna

Kontakta oss

Telefontider: Helgfri mån kl. 07-19
samt tis-fre kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: rabergstorp@victoriapark.se
E-post: skiftinge@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 070 420 38 60
Störningsjouren: 010 333 32 55
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Domaregatan 10, 632 32 Eskilstuna
Skiftinge centrum, 633 53 Eskilstuna

Besökstider: Onsdagar kl. 13.00-15.30. Du är även välkommen att på besök efter tidsbokning. Du bokar en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder över 3 000 lägenheter i Eskilstuna

Med bara 45 minuters resväg till Stockholm har Eskilstuna blivit en av de snabbast växande städerna i landet.

Vi äger och förvaltar mer än 3 000 lägenheter i populära områden som Västermalm, Stenby, Myrtorp, Råbergstorp, Sahl och Skiftinge. Barnvänliga områden med naturen nära inpå. Generösa balkonger som vätter in mot bilfria gårdar. Närhet till livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan samt förskola och skola. Riktigt bra bussförbindelser med centrala Eskilstuna och Mälartåg med direkttåg till och från Stockholm.

I Västermalm, Stenby, Myrtorp och Råbergstorp bor du nära Vilsta friluftsområde, Kronoskogen och Tuna Park, Parken Zoo och Parkenbadet.

I Skiftinge och Sahl har du bara några minuters promenad till Årbyskogen och 10 minuters bilfärd till Sundbyholms bad, travbana och golfbana. Det finns ett flertal skolor och förskolor i området. Du har också tillgång till ICA-Maxi Stormarknad, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på. 

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi åtta miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Sedan 2015 har vi i Eskilstuna anställt 30 personer, flertalet hyresgäster  hos oss. Efter avslutat program på 12 månader gick 20 personer direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss. Vi gör skillnad. På riktigt. Varje dag.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra skapar vi trygghet. Tillsammans med Hyresgästföreningen arrangerar vi de årliga Skiftingedagen och Råbergstorpsdagen där alla hyresgäster är välkomna. Datumen för 2020 är ännu inte bestämda på grund av Covid-19, vi återkommer med inbjudan.

Välkommen att boka lägenhetsvisning

I Eskilstuna erbjuder vi alltifrån kvadratsmarta ettor till genererösa lägenheter på åtta rum och kök samt familjevänliga radhus. Stort urval på moderna bostäder som passar alla behov i livet.
Välkommen att kontakta oss så matchar vi lediga lägenheter med dina önskemål.
Boka lägenhetsvisning på 010 209 73 53 eller uthyrning.eskilstuna@victoriapark.se

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar! 

Vår bemanning är något lägre under semesterperioden, vilket kan innebära att ärenden såsom frågor och serviceanmälningar som inte är akuta kan ta lite längre tid än vanligt att få besvarade och/eller utförda. För övrigt når du oss som vanligt på telefon och mejl. Serviceanmälan och andra boendeärenden sköter du enkelt på Mina Sidor dygnet runt. 

Viktiga sidor

Samarbeten

  • Hyresgästföreningen
  • Smederna Speedway
  • Syrianska Fotbollsklubben
  • United Hjärta
  • Eskilstuna Friidrott
  • PRO

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja tjänsteleverantör.