Välkommen till Victoria Park i Eskilstuna

Kontakta Bobutiken

Kontakt

Telefontider: Helgfri mån kl. 07-19
samt tis-fre kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: rabergstorp@victoriapark.se
E-post: skiftinge@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 070 420 38 60
Störningsjouren: 010 333 32 55
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

RÅBERGSTORP

Domaregatan 10, 632 32 Eskilstuna

SKIFTINGE

Skiftinge centrum, 633 53 Eskilstuna

Besökstider: Med anledning av Corona och rådande smittspridning tar vi endast emot besök efter tidsbokning. Välkommen att boka en tid genom att ringa eller mejla oss.

Välkommen hem till oss i Eskilstuna

Med bara 45 minuters resväg till Stockholm har Eskilstuna blivit en av de snabbast växande städerna i landet.

Vi äger och förvaltar mer än 3 000 lägenheter i populära områden som Västermalm, Stenby, Myrtorp, Råbergstorp, Sahl och Skiftinge. Barnvänliga områden med naturen nära inpå. Generösa balkonger som vätter in mot bilfria gårdar. Närhet till livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan samt förskola och skola. Riktigt bra bussförbindelser med centrala Eskilstuna och Mälartåg med direkttåg till och från Stockholm.

I Västermalm, Stenby, Myrtorp och Råbergstorp bor du nära Vilsta friluftsområde, Kronoskogen och Tuna Park, Parken Zoo och Parkenbadet.

I Skiftinge och Sahl har du bara några minuters promenad till Årbyskogen och 10 minuters bilfärd till Sundbyholms bad, travbana och golfbana. Det finns ett flertal skolor och förskolor i området. Du har också tillgång till ICA-Maxi Stormarknad, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. 

Ett boende att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med våra hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen att boka lägenhetsvisning

I Eskilstuna erbjuder vi alltifrån kvadratsmarta ettor till genererösa lägenheter på åtta rum och kök samt familjevänliga radhus. Stort urval på moderna bostäder som passar alla behov i livet. Välkommen att kontakta oss så matchar vi lediga lägenheter med dina önskemål. Boka lägenhetsvisning på 010 209 73 53 eller uthyrning.eskilstuna@victoriapark.se

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja tjänsteleverantör.