Välkommen HEM till OSS i Eskilstuna

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900
E-post: rabergstorp@victoriapark.se
E-post: skiftinge@victoriapark.se

Journummer 

Fastighetsjouren: 070 420 38 60
Störningsjouren: 010 333 32 55
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Domaregatan 10, 632 32 Eskilstuna
Skiftinge centrum, 633 53 Eskilstuna

Besökstider: Onsdagar kl. 13-18.
Den 1:a kl. 8-12 och 13-16, den 15:e kl. 13-16.


Vi erbjuder moderna hyreslägenheter i Eskilstuna

Med bara 45 minuters resväg till Stockholm har Eskilstuna blivit en av de snabbast växande städerna i landet.

Vi erbjuder moderna och trivsamma hyreslägenheter i populära områden som Västermalm, Stenby, Myrtorp, Råbergstorp, Sahl och Skiftinge. Barnvänliga områden med naturen nära inpå. Generösa balkonger som vätter in mot bilfria gårdar. Närhet till livsmedelsbutiker, fotbolls- och tennisplan samt förskola och skola samt Vilsta friluftsområde, Kronoskogen och Tuna Park, Parken Zoo, Parkenbadet och Årbyskogen. Riktigt bra bussförbindelser med centrala Eskilstuna och Mälartåg med direkttåg till och från Stockholm. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på. 

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi åtta miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Sedan 2015 har vi i Eskilstuna anställt 30 personer, flertalet hyresgäster  hos oss. Efter avslutat program på 12 månader gick 20 personer direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss. Vi gör skillnad. På riktigt. Varje dag.

Områdesdagar tillsammans 

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra skapar vi trygghet. Tillsammans med Hyresgästföreningen arrangerar vi de årliga Skiftingedagen och Råbergstorpsdagen där alla hyresgäster är välkomna. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Välkommen att boka lägenhetsvisning

I Eskilstuna erbjuder vi alltifrån kvadratsmarta ettor till genererösa lägenheter på åtta rum och kök samt familjevänliga radhus. Stort urval på moderna bostäder som passar alla behov i livet.
Välkommen att kontakta oss så matchar vi lediga lägenheter med dina önskemål.
Boka lägenhetsvisning på 010 209 73 53 eller uthyrning.eskilstuna@victoriapark.se

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Viktiga sidor

Samarbeten

Frågor om Media och IT?

TV: tele2.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja tjänsteleverantör.