Välkommen till Borås

Välkommen hem till oss! Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan bostadskö. Våra lägenheter finns på Hässleholmen och Sjöbo - barnvänliga områden med naturen nära. Bra kommunikationsmöjligheter till Borås stad. Vi erbjuder generösa bostäder för den stora familjen, för dig som studerar och vill dela lägenhet med en vän eller mindre kvadratsmarta lägenheter för par eller singelhushåll. 

Välkommen hem till ditt nya hem hos oss!

Kontakta mig

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om vårt utbud av hyreslägenheter eller boka visning. Jag hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Gina Almeida, Ansvarig uthyrare

Du når oss på uthyrning.boras@victoriapark.se.

Se vår uthyrningspolicy här >>

Sjöbo

Sjöbo är ett barnvänligt område med naturen nära inpå. Här erbjuder vi lägenheter med allt från ett till fyra rum och kök, som alla ligger i fyravåningshus. 

I området finns ett centrum, Sjöbo Torg, med bland annat Coop, pizzeria, frisörer, bankomat, apotek och vårdcentral. I anslutning till torget finns Sjöboskolan med förskola och upp till årskurs 6. På Framtid Sjöbo erbjuds en rad aktiviteter av lokala föreningar och organisationer.

Adresser

Ekängsgatan

Hässleholmen

Hässleholmen är ett barnvänligt område med naturen nära inpå. Här har du närhet till vandringsleder omkring exempelvis Kypesjöarna samt stora grön- och parkområden i anslutning till bostadskvarteren. I anslutning till Hässle torg finns bland annat matbutik, frisör, pizzeria, medborgarkontor, bibliotek samt fritidsgård.

På Hässleholmen finns Bodaskolan (förskola till årskurs 9) samt Fjärdingsskolan (förskola till årskurs 6). Hässleholmen ligger öster om Borås med cirka 3,5 km till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter.

Adresser

Marklandsgatan
Solvarvsgatan

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Borås. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!