VÄLKOMMEN hem TILL oss I BORÅS

Kontakta oss

Telefontider: Helgfri mån kl. 07-19
samt tis-fre kl. 07-18.
Tel: 010 20 93 900
E-post: boras@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 020 90 00 90
Skadedjur: 075 245 10 00

FELPARKERING OCH BESÖKSPARKERING

Apcoa: 0771 40 10 20

Adress

Solvarvsgatan 89 A
507 40 Borås
Besökstider: Välkommen på besök efter tidsbokning. Du bokar en tid genom att ringa eller mejla oss.

Vi erbjuder 900 hyreslägenheter i Borås

Sjöbo är en stadsdel i norra Borås. Här finns närhet till badplatser och Sjöbo torg som erbjuder butiker och apotek. Mellan Sjöbo och centrum finns Borås djurpark, Borås Arena samt handelsområdet Knalleland. Med buss åker du till centrala Borås på 14 minuter.

Hässleholmen är ett barnvänligt område med naturen nära inpå. Här erbjuder vi lägenheter med allt från ett till fem rum och kök, som alla ligger i 2-4 våningshus. I anslutning till Hässle torg finns bland annat Netto, frisörer, pizzeria, medborgarkontor, bibliotek samt Hässlehus fritidsgård. För dig som pendlar har du nära påfarter på R40 oavsett om du ska till Göteborg eller Jönköping. Bussar till centrala Borås går regelbundet, klicka här för reseplanerare.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med våra hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Vi anställer miljövärdar varje år

I vår strävan att utveckla ett ännu trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi i Borås 3 miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Sedan starten 2016 har vi i Borås anställt 9 personer. Efter avslutat 12 månadersprogram gick 6 personer gick direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Vi gör skillnad. På riktigt. Varje dag.

Områdesdagar tillsammans

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Så skapar vi trygghet. Tillsammans. Under året planerar vi för områdesdagar på Solvarvsgatan, Marklandsgatan och Ekängsgatan. Datumen för dessa är ännu inte satta. Vi återkommer med inbjudan. 

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Frågor om Media och IT?

TV: comhem.se
Fiber: Besök victoriapark.itux.se för att välja mellan tillgängliga tjänsteleverantörer.

HYRA P-PLATSER OCH GARAGE

Hyrs ut via Apcoa Parking. Alla frågor gällande att hyra p-plats och garage samt övriga frågor gällande p-plats och garage hänvisas till Apcoa, som nås på 08 556 306 70 , syd@apcoa.se