Vi erbjuder nybyggda
attraktiva marklägenheter

Just ni bygger vi om förrådsutrymmen till attraktiva marklägenheter med uteplatser - klara för inflyttning i maj och juni. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad!

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Örebro eller boka visning? Kontakta Angelica Molin på telefon eller mail.

angelica.molin@victoriapark.se
010 209 39 33

Brickebacken

I natursköna och familjevänliga Brickebacken har du närhet till skola, vårdcentral, folktandvård, livsmedsaffär, frisör, restaurang, bad, gym och inte minst närheten till Markaskogen. Våra fastigheter är av radhuskaraktär där alla lägenheter har en gedigen uteplats alternativt en väl tilltagen balkong.

Brickebacken ligger 5 km från Örebro innerstad. Med cykel eller buss tar det cirka 10 minuter in till centrala Örebro. Till Universitetet cyklar du på 5 min.

Nya lägenheter i Brickebacken

Just nu bygger vi om förrådsutrymmen till nya attraktiva lägenheter med uteplatser. Inflyttning till våren 2021.

Storlekar:
2 rum och kök,  49 kvm

Månadshyra:
7 646 kr

Läs mer:
Björkrisvägen 9
Tallrisvägen 9

Bra att veta

Fastigheterna i Örebro är även anslutna till öppet bredband. Det öppna bredbandsnätet ger dig som hyresgäst en stor valfrihet av tjänster inom TV, bredband och telefoni. Att det är ett öppet nät betyder att du kan välja mellan många olika tjänsteleverantörer och deras utbud. Läs mer här.

Adresser

Tallrisvägen 1-17, Björkrisvägen 1-14.

 

 

 

 

 

 

 

Varberga

I Varberga bor du med närhet till det mesta så som matbutik, busshållsplats, vårdcentral, fritidsgård, restauranger och fin natur intill Varbergaskogen och Karslundsområdet. Bekvämt gång- och cykelavstånd till Örebro City, cirka 3 km bort. Majoriteten av lägenheterna på Varbergagatan har en gedigen uteplats alternativt en mysig balkong, dessutom finns två gemensamma och mycket trivsamma innergårdar att nyttja.

Nya lägenheter i Varberga

Just nu bygger vi om förrådsutrymmen till nya attraktiva lägenheter varav en med egen uteplats. Inflyttning till våren 2021. 

Storlekar:
1 rum och kök, 34-43 kvm

Månadshyra:
5 770-6 632 kr

Läs mer:
Varbergagatan 162 B, 1 rok, 34 kvm
Varbergagatan 164, 1 rok, 35 kvm
Varbergagatan 143, 1 rok, 43 kvm

Bra att veta

Fastigheterna i Örebro är även anslutna till öppet bredband. Det öppna bredbandsnätet ger dig som hyresgäst en stor valfrihet av tjänster inom TV, bredband och telefoni. Att det är ett öppet nät betyder att du kan välja mellan många olika tjänsteleverantörer och deras utbud. Läs mer här.

Adresser

Varbergagatan 147-175

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Örebro. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!