Bo naturskönt i
moderna hyreslägenheter i Örebro

Vi har över 600 trevliga hyreslägenheter med hög standard i Örebro, i natursköna områdena Brickebacken och Varberga.

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter, utan kötid.

Välj mellan stora generösa bostäder till kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Örebro! 

Kontakta mig

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter i Örebro eller boka visning? Välkommen att kontakta mig. Jag hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig. 

Helene Tennedal, Ansvarig uthyrare

helene.tennedal@victoriapark.se
010 209 39 33

Se vår uthyrningspolicy här >>

Brickebacken

I natursköna och familjevänliga Brickebacken har du närhet till skola, vårdcentral, folktandvård, livsmedsaffär, frisör, restaurang, bad, gym och inte minst närheten till Markaskogen. Våra fastigheter är av radhuskaraktär där alla lägenheter har en gedigen uteplats alternativt en väl tilltagen balkong.

Brickebacken ligger 5 km från Örebro innerstad. Med cykel eller buss tar det cirka 10 minuter in till centrala Örebro. Till Universitetet cyklar du på 5 min.

Bra att veta

Fastigheterna i Örebro är även anslutna till öppet bredband. Det öppna bredbandsnätet ger dig som hyresgäst en stor valfrihet av tjänster inom TV, bredband och telefoni. Att det är ett öppet nät betyder att du kan välja mellan många olika tjänsteleverantörer och deras utbud. Läs mer här.

Adresser

Tallrisvägen 1-17, Björkrisvägen 1-14.

 

Nya lägenheter och grannar  i Brickebacken

Vi har byggt om förrådsutrymmen till nya attraktiva lägenheter med uteplatser. I juni 2021 flyttade bland annat Katarina in i en nybyggd marklägenhet. Läs intervjun med henne och vår uthyrare (bilden) här >>>

Varberga

I Varberga bor du med närhet till det mesta så som matbutik, busshållsplats, vårdcentral, fritidsgård, restauranger och fin natur intill Varbergaskogen och Karslundsområdet. Bekvämt gång- och cykelavstånd till Örebro City, cirka 3 km bort. Majoriteten av lägenheterna på Varbergagatan har en gedigen uteplats alternativt en mysig balkong, dessutom finns två gemensamma och mycket trivsamma innergårdar att nyttja.

Nya lägenheter i Varberga

Vi bygger om förrådsutrymmen till nya attraktiva lägenheter varav en med egen uteplats. Inflyttning i juli 2021. Vi önskar våra nya hyresgäster varmt välkommen! 

Bra att veta

Fastigheterna i Örebro är även anslutna till öppet bredband. Det öppna bredbandsnätet ger dig som hyresgäst en stor valfrihet av tjänster inom TV, bredband och telefoni. Att det är ett öppet nät betyder att du kan välja mellan många olika tjänsteleverantörer och deras utbud. Läs mer här.

Adresser

Varbergagatan 147-175

 

 

 

 

Välkommen hem till oss på Victoria Park!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Örebro. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!