Välkommen hem till oss i Örebro

Kontakta oss

Telefontider: Mån kl. 08-18, tis, ons, tor kl. 08-17, fredag kl. 08-16.
Tel: 010 20 93 900
E-post: orebro@victoriapark.se

Journummer

Fastighetsjouren: 019 26 40 50
Skadedjur: 075 245 10 00

Adress

Varbergagatan 161, 703 52 Örebro
Besökstider: Den 1:a och 15:e kl. 13-16.

Vi erbjuder 600 hyreslägenheter i Örebro

I natursköna och familjevänliga Brickebacken har du närhet till skola, vårdcentral, livsmedsaffär, frisör, restaurang och inte minst närheten till Markaskogen. Våra fastigheter är av radhuskaraktär där alla lägenheter har en gedigen uteplats alternativt en väl tilltagen balkong. 

I Varberga har du närhet till vårdcentral, bibliotek, fritidsgård, matbutik, restaurang, konditori, och till Karlslundsområdet och Varbergaskogen.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Områdesdagar tillsammans

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor. Om vi känner varandra, känner vi för varandra. Så skapar vi trygghet. Tillsammans. Med hänsyn till coronapandemin är datum ej satta för områdesdagar 2021. Vi återkommer så snart läget förändras.

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina Sidor för serviceanmälan. Öppet dygnet runt. Du är givetvis välkommen att ringa, mejla eller besöka oss under våra öppettider. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.