Våra kunder och medarbetare


Mohamad Almanaa, fastighetstekniker, Borås

Mohamad Almanaa, miljövärd i Borås.

- Victoria Park är ett jättebra företag. Jag är glad för att få jobba här. Det är svårt att få jobb speciellt när man inte kan språket så bra.

Jag tycker det är bra att vi renoverar lägenheter när hyresgästen lämnar. Det ger en högre nivå, vilket är bra för hyresgästen, säger Mohamad Almanaa.

Se film här >>


Mohamed Benidris, bocoach i Borås

Mohamed Benidris, bocoach i Borås.

- Mitt ansvar är att skapa en bra relation mellan hyresgäst och bobutik. Den goda kundrelationen förbättrar boendet och minskar nedskräpning och förstörelse.

Jag tycker det är bra att Victoria Park anställer kollegor som bor i området. Det gör att vi snabbt får kontakt med de boende. Victoria Park tar de som är utanför och tar in dem i samhället, säger Mohamed Benidris.

Se film här >>


Alejandro Sobrón och Gabrielle Scherberg, boende i Linköping

victoriapark_linkoping_jan2017_04 beskuren

- Vi trivs mycket bra här. Victoria Park tar hand om området, mer än förra ägaren. Området har fått ett lyft. Victoria Park började göra många saker med en gång. De renoverar lägenheter. Vi har fått postboxar, portkod och finare gårdar. Victoria Park har också målat cykelförråd och fasader. Det har blivit mycket fint. Det känns lugnare och trevligare, säger Alejandro Sobrón. Ahmed Hatata, boende i Borås

Ahmed Hatata, boende i Borås.

- Jag har bott här i över 20 år och Hässleholmen är det bästa området i hela Sverige. Här har du nära till allt. Köpcentrum, skola, förskola, fritidsgård, sjukhus, vårdcentral, natur och centrala Borås.

Jag tycker att det är bra att man ska ha jobb när man hyr lägenhet här. Då får vi grannar som vill vara seriösa och ta ansvar, säger Ahmed Hatata.


Huda Said, boende i Malmö

Huda Said, boende i Malmö.

- Jag är uppvuxen på Rosengård i Malmö. Mina föräldrar flyttade från Jönköping för 24 år sedan, då de hade hört att Rosengård var ett fint område. Jag har precis fått egen lägenhet här på Ramels väg 13, där jag och min blivande man ska bo tillsammans, säger Huda Said.

- Det är en jättefin nyrenoverad trea med bra planlösning. När vi behöver något så ringer vi till Victoria Park som är snabba på att hjälpa till. Vi trivs jättebra. Nu när jag flyttar hemifrån får jag ofta frågan om varför vi inte flyttar ifrån Rosengård. Och då har jag svarat: varför flytta när jag trivs bra här?

- Det är positivt att anställa ungdomar som tidigare bara hängde ute och inte gjorde någonting. Det är bra att de får jobba, att Victoria Park litar på dem och anställer dem. Det som gäller här är att bygga förtroende, och det har Victoria Park jobbat med.