Bo i nyrenoverad hyreslägenhet

För dig som söker hyreslägenhet hos oss

Här kan du se våra lediga bostäder, registrera dig för att kunna söka din framtida bostad och ta del av de kriterier som du som sökande behöver uppfylla.

Vi erbjuder 9 500 hyreslägenheter i Eskilstuna, Linköping, Göteborg, Malmö, Borås, Stockholm, Kristianstad och Markaryd.

Vi arbetar på flera fronter för att göra ditt hem och bostadsområde till en riktigt bra plats att leva på. Exempelvis satsar vi på att renovera alla våra lägenheter till en hög och modern standard i samband med att en boende väljer att flytta eller byta lägenhet.

Med egen personal på respektive ort och ett socialt ansvarstagande vill vi tillsammans med dig och dina grannar utveckla trivsamma och attraktiva boendemiljöer. Läs gärna mer om Victoria Parks hållbarhetsarbete.

För dig som bor hos oss

Här kan du ta del av information som är bra att veta om ditt boende hos oss. Alltifrån vilka rättigheter och skyldigheter du har som hyresgäst till skötselråd, miljötips och trivselregler, tillval för att modernisera din lägenhet. Du kan göra serviceanmälan dygnet runt. Läs mer här >>

Kontakta din BoButik här

Serviceanmälan

Uppgradera din bostad - byt till nyrenoverad eller gör tillval

Rabatt på Hemförsäkring hos Trygg-Hansa

Bocoach Michella Hadad med boende i Eskilstuna